- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
rrbtincy
csendes tag
válasz
iMaverick #2226 üzenetére
Igen, nekem az spdif-nél van megjelölve, a CMSS 3D-t pedig off-ra állítottam és így jött ki hang. Bár biztos van több beállítási lehetőség is, de én csak kapcsolgattam össze vissza. Ha valaki tudja a helyes beállítást, nyugodtan szóljon. Pl a CMSS 3d-vel mit állítok?
-
rrbtincy
csendes tag
válasz
iMaverick #2221 üzenetére
SZia!
Időközben vannak fejlemények
A több ezer forintos optikai kábellel és a hozzá vásárolt átalakítóval nem jött ki hang. Most kipróbáltam egy rca kábellel és egy 50ft-os átalakítóval és van hang. Bár most filmnél sincs 5.1 pedig eddig ugyanazzal a lejátszóval csak optikai kábellel volt. Mi lehet a hiba? Mert ugye így filmnél elvesznek a hangok, szól 2 hangfal de ezen szinte csak effektek jönnek és halk beszéd. A beállításoknál egy hibaüzenetet ír ki a gép, ezt érti valaki? -
törölt tag
válasz
iMaverick #2215 üzenetére
akkor lehet, hogy valami control center tényleg kell hozzá. Mert már kisakkoztam a front/rear helyét, de a center/sub hang sehonnan nem jön ki. Gondolom nem kezeli a mostani driver jól. Mert ha csak sima jacken használom 2.0ban, akkor van mély is meg center is, szóval a bekötés az jó, mármint a hangszóróké.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
iMaverick #1839 üzenetére
Lol, tényleg ott van. Én még arra emlékeztem, hogy pénzért van, és már mentem is keresni torrent oldalon...
Amúgy hozzáadtam a játékot, és egyből engedte az eax módot bekapcsolni.
Full: Support Pack 3.5 a driver hozzá, keress rá itt a fórumban, meg fogod találni a linkeket. Ezzel működik a filmes része. EAX-et a beépített alchemy progival lehet csak használni, az meg vagy megy, vagy nem a régebbi játékokkal. Ezeken kívül, hogyha az eax-et akarod kiküldeni spdif kimeneten (vagyis játékok térhangzását DTS hang formájában), az külön licenszel megy csak, az meg pénzbe kerül.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
iMaverick #1836 üzenetére
Jah, CoD UO, meg a CoD2 még echte eax. Viszont benne vannak a listában, majd beszerzem valahogy ezt az alchemyt.
Vagy legroszabb esetben marad az, hogy a régi kedvencekkel XP alatt játszok.
Amúgy ezt, hogy a játékok eax-es hangzását átkeveri DTS-re a kártya, majd kiküldi spdif kimeneten (megvett licenszel), ez megy xp alatt is?
-
RyanGiggs
őstag
válasz
iMaverick #1787 üzenetére
Csak egyszerűen egy frissitésre mentem és ugy ismerte fel a hangot.
A driver cd-t azt abszolut nem szerette. (újraindult a gép)
Amit meg letöltöttem 2.18.0011es verziót azt ugyszintén nem szerette. ( "--")Most feltettem az Xp modot,de igy se indul a W.A.
Szerintem az lehet a baj, bár a fene se tudja,hogy
a rendszer a vga karimat nem ati 4850nek ismeri föl,hanem
Virtual pc integration components S3 trio 32/64
És hiába próbálom feltenni az ati drivert, nem engedi.
Talán ez a S3 trio miatt nem indulhat a W.A.
Mit kéne tenni??
Ja meg a ramból is csak 256mb-ot ismer fel, a 2Gb helyett.
Ez is mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest