- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grecky
senior tag
válasz
LeonSilver #1930 üzenetére
Üdv!
És milyen funkciókat tudsz használni W7 alatt? Ezalatt azt értem, hogy THX, EAX, Speaker Settings, EQ, stb. frankón mennek?
Köszi
-
Grecky
senior tag
Sziasztok!
Audigy 1 hangkártyám van (asszem player volt az alneve), és XP-n kiválóan működött az Audigy 4 pro PAX driverrel (EQ, EAX, SPKSET, THX, stb), váltottam W7 Ultimate 64bit-re, de egyszerűen nem találok normális driver-t hozzá, feltettem ez a Daniel K. féle support pack 3.0, ill. a 3.5-öt, de mindkettővel rossz:
Egyrészt olyan a hang konkrétan PES 2010-ben, mintha Darth Vader kommentálná a mérkőzést, a közönség hangja meg iszonyú halk, elég borzasztó.Emelett néha elkezd zúgni a hang, mint a rossz rádióadóknál, lejátszás közben, legtöbbször, de van hogy így indul a W7. Az alkalmazás bezárása után visszaáll normálisra.
Az összes létező beállítást végignéztem(16bit, 24bit stb), még a legújabb Pax pack-et is feltettem, de ez sem oldotta meg a problémát.
Itt olvastam, hogy a Daniel K. supportpack 2.0 talán a legjobb, érdemes kipróbálnom.
Sajnos addig marad a jó öreg XP.
Tudna valaki megoldást?
Van most lehetőségem, egy Audigy 4-et venni, vagy X-FI Xtreme audio-t, melyiket érdemes?
Tökéletes volna az Audigy 1 is, ha lenne hozzá W7-es driver...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest