- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
A_ScHuLcZ #1433 üzenetére
Recsegés nálam szinte megszűnt a 7048-as builddel,de ha mégis előfordul akkor a vezérlőpultban a hangkimenetet 24bitre kell állítani és így gond nélkül megy.Én látok a beállítások között CMSS-t is a gyári driverrel(van beállítás csak nincs sok szar csicsa program körülötte aminek semmi értelme).
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #1429 üzenetére
Feltettem, bitre pontosan ugyanaz a nagy iso volt benne mint ami nekem megvolt, de volt mellette 1 update is, azt feltoltam, most úgy tűnik elmúlt az a hiba, amiről az előbb beszéltem, és CMSS2-ben szólnak a hátsók és a center is, de rettentő halkan, eddig sokkal hangosabbak voltak. Próbáltam előcsalni valamiféle csatorna hangerő szabályzót, de nem találtam benne (amiben külön tudnám a hátsókat és a center hangerejét szabályozni.)
Ezen kívül némi zavaró jel ült rá ezzel a driverrel a hangra, halk recsegést lehet hallani bármilyen hang lejátszásakor, eddig ilyen sem volt! Ha nem szól semmi, akkor nincs recsegés sem!
Ötlet?
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #1429 üzenetére
Feltettem, bitre pontosan ugyanaz a nagy iso volt benne mint ami nekem megvolt, de volt mellette 1 update is, azt feltoltam, most úgy tűnik elmúlt az a hiba, amiről az előbb beszéltem, és CMSS2-ben szólnak a hátsók és a center is, de rettentő halkan, eddig sokkal hangosabbak voltak. Próbáltam előcsalni valamiféle csatorna hangerő szabályzót, de nem találtam benne (amiben külön tudnám a hátsókat és a center hangerejét szabályozni.)
Ezen kívül némi zavaró jel ült rá ezzel a driverrel a hangra, halk recsegést lehet hallani bármilyen hang lejátszásakor, eddig ilyen sem volt! Ha nem szól semmi, akkor nincs recsegés sem!
Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Reklámblokkolók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest