- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Old Death
senior tag
-
Brutforsz
senior tag
Aki benézett itt bármit is, az én vagyok: az én Live!-on ugyanis nem 24 bites.
A problémát persze az okozta, hogy képtelen voltam megkülönböztetni egymástól a Creative termékeit: se az Eszközkezelő, se az Everest nem tudta pontosan (!) megmondani, hogy pontosan (!) melyik SB Live! változat van a gépemben (csak egy kódszámot ad). Előkerestem a dobozát, azon sincsen semmilyen pontos meghatározás. A kódszám alapján a Ph!órum régebbi topic-jaiban található hozzászólások szerint ez egy 16 bites 5.1 hangkártya. Mindenkitől elnézést kérek.
Valószínűleg azért nem találod meg a leírt metódussal az AC3-decode pipahelyet, mert én is az Old Death által használt verziójú Surround Mixerben írtam le, hogy hol van. Ettől függetlenül érdemes lenne megnézned a Mixer helpjét (én a programkönyvtárban találtam), hátha ott leírják hogyan lehet aktiválni ezt a funkciót (eme verzióban igen).
Az első hozzászólásban az 5.1 a hangfalrendszerre vonatkozott (a fentiek után még egyszer megnéztem, hogy tényleg ez van-e, és igen).
Hali01-nek: megfelelő beállítások mellett sztereó hanganyag esetén is szólnak a hátsó hangfalak Live!+P5800-on. Megkockáztatom, Audigy4-en is...Persze nem kell, hogy szóljanak. -
Old Death
senior tag
hmmm... nekem régebbi verzióm van 2.0.19 igaz audigy hangkarim, de a program uaz mint a live 24bithez volt adva (olyanom is volt)
biztos ilyen karid van?ha nagyon kell ez akkor próbálj meg leszedni másik drivert hátha megoldja a problémát (már ha probléma?)
ac3 codec és ac3 filter uaz, csak az ac3 codec amikor felrakod tesz egy ac3 filter nevezetű kicsi progit a vezérlőpultba ezzel lehet belőni a codec működését
ha szól minden rendesen akkor jól van beállítva és nem kell szórakozni veleoldy
-
Old Death
senior tag
el kell indítani start menű/programok/creative a Creative Audio Hq-t és onnan a speakers menűt vagy vagy egyből a Creative Surround Mixer-t amit advanced módba lehet kapcsolni alul a jobb oldalon mind2 dolog ugyanoda vezet
majd látod, hogy éppen milyen hangfalbeállítás aktív és ennek a felső kék ablakocskának a jobb oldalán a Test alatt van egy settings gomb amire rákkattintva jön elő a keresett ablak, de ahhoz, hogy pipálni lehessen, kell telepítve lennie ac3 codec, ami általában minden codecpakkban van.
remélem jól magyaráztam
oldy
szerk.: átfogalmaztam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest