Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Old Death
senior tag
-
Brutforsz
senior tag
Aki benézett itt bármit is, az én vagyok: az én Live!-on ugyanis nem 24 bites.

A problémát persze az okozta, hogy képtelen voltam megkülönböztetni egymástól a Creative termékeit: se az Eszközkezelő, se az Everest nem tudta pontosan (!) megmondani, hogy pontosan (!) melyik SB Live! változat van a gépemben (csak egy kódszámot ad). Előkerestem a dobozát, azon sincsen semmilyen pontos meghatározás. A kódszám alapján a Ph!órum régebbi topic-jaiban található hozzászólások szerint ez egy 16 bites 5.1 hangkártya. Mindenkitől elnézést kérek.
Valószínűleg azért nem találod meg a leírt metódussal az AC3-decode pipahelyet, mert én is az Old Death által használt verziójú Surround Mixerben írtam le, hogy hol van. Ettől függetlenül érdemes lenne megnézned a Mixer helpjét (én a programkönyvtárban találtam), hátha ott leírják hogyan lehet aktiválni ezt a funkciót (eme verzióban igen).
Az első hozzászólásban az 5.1 a hangfalrendszerre vonatkozott (a fentiek után még egyszer megnéztem, hogy tényleg ez van-e, és igen
).
Hali01-nek: megfelelő beállítások mellett sztereó hanganyag esetén is szólnak a hátsó hangfalak Live!+P5800-on. Megkockáztatom, Audigy4-en is...Persze nem kell, hogy szóljanak.
-
Old Death
senior tag
hmmm... nekem régebbi verzióm van 2.0.19 igaz audigy hangkarim, de a program uaz mint a live 24bithez volt adva (olyanom is volt)
biztos ilyen karid van?
ha nagyon kell ez akkor próbálj meg leszedni másik drivert hátha megoldja a problémát (már ha probléma?)
ac3 codec és ac3 filter uaz, csak az ac3 codec amikor felrakod tesz egy ac3 filter nevezetű kicsi progit a vezérlőpultba ezzel lehet belőni a codec működését
ha szól minden rendesen akkor jól van beállítva és nem kell szórakozni veleoldy
-
Old Death
senior tag
el kell indítani start menű/programok/creative a Creative Audio Hq-t és onnan a speakers menűt vagy vagy egyből a Creative Surround Mixer-t amit advanced módba lehet kapcsolni alul a jobb oldalon mind2 dolog ugyanoda vezet
majd látod, hogy éppen milyen hangfalbeállítás aktív és ennek a felső kék ablakocskának a jobb oldalán a Test alatt van egy settings gomb amire rákkattintva jön elő a keresett ablak, de ahhoz, hogy pipálni lehessen, kell telepítve lennie ac3 codec, ami általában minden codecpakkban van.
remélem jól magyaráztam
oldy
szerk.: átfogalmaztam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab)
- Fitbit Versa 4 okos óra
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).