Aktív témák
-
gabrov
csendes tag
Sziasztok!
Senki mas nem találkozott még ezzel a problémával ?
Találtam egy audigy csatlakozó kiosztást, és bekötöttem az spdif kimenetet egy cd audio kábellel, aminek a végére egy beépíthető rca csatit raktam. Coaxon megy a jel az erősítő digital in csatijaba, de....semmit nem hallatszik!%#><:-(( Kipróbáltam az Öcsém live -ját,azon meg megy a digit kimenet (jack dugos, a kártya hátulján)...
Az audigy -é meg nem...
HEEEEEELP! -
tomcs
őstag
mar irtam par helyen de azert hatha segit... keresgelj audiogy kiosztasa utan, olyanom nincs. optikait ugy csinaltam hogy 1 3mm-es piros ledet rakotottem az egyik ttl spdif kimenetre live 5.1-en. viszont... most igy hirtelen nem emlexem hogy van-e 5.1 de ez sztereo, minidischez hasznalom.
-
gabrov
csendes tag
Sziasztok!
SB Audigy hangkártyán található AUD_EXT csatlakozóról (Platinum verzió drive -ja használja) szeretnék SP_DIF jelet digitális erősítőre kibarkácsolni. A jack dugós digitális kimenetes verzió nem jött be, olvastam AC3 - DIVX fórumot. Live - rol lehet digitalis kimenetet barkacsolni ezzel a módszerrel. A Live lábkiosztását már meg is találtam, de nem egyezik az Audigy - vel.
A CÉL persze az lenne, hogy a DD/DTS jeleket korrektül le lehessen küldeni erősítőre COAX -on. Egyéb megoldás lehetne még , hogy létezik didtális&optikai csatlakozó kivezetés, a Creative oldalon találtam,( a fent említett csatlakozóra épül ), de nem talaltam MO-n céget, akinél lett volna a kínálatban.
Tud Valaki valamilyen megoldást ?
Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest