Keresés

Aktív témák

• gabrov

csendes tag

Sziasztok!

Senki mas nem találkozott még ezzel a problémával ?
    Találtam egy audigy csatlakozó kiosztást, és bekötöttem az spdif kimenetet egy cd audio kábellel, aminek a végére egy beépíthető rca csatit raktam. Coaxon megy a jel az erősítő digital in csatijaba, de....semmit nem hallatszik!%#><:-(( Kipróbáltam az Öcsém live -ját,azon meg megy a digit kimenet (jack dugos, a kártya hátulján)...
    Az audigy -é meg nem...
    HEEEEEELP!

• gabrov

csendes tag

Sziasztok!

SB Audigy hangkártyán található AUD_EXT csatlakozóról (Platinum verzió drive -ja használja) szeretnék SP_DIF jelet digitális erősítőre kibarkácsolni. A jack dugós digitális kimenetes verzió nem jött be, olvastam AC3 - DIVX fórumot. Live - rol lehet digitalis kimenetet barkacsolni ezzel a módszerrel. A Live lábkiosztását már meg is találtam, de nem egyezik az Audigy - vel.
    A CÉL persze az lenne, hogy a DD/DTS jeleket korrektül le lehessen küldeni erősítőre COAX -on. Egyéb megoldás lehetne még , hogy létezik didtális&optikai csatlakozó kivezetés, a Creative oldalon találtam,( a fent említett csatlakozóra épül ), de nem talaltam MO-n céget, akinél lett volna a kínálatban.

Tud Valaki valamilyen megoldást ?

Aktív témák