- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Hi
Van egy wd5000ys tipusu vinyóm egy gigabyte ds4 lapban.
Túl közel raktam egymáshoz őket és egy kicsit melegedett(kb 40C).
Kivettem a házból és ki takaritottam a házat és miután visszaraktam nem ugyanarra a sata csatira raktam(valószinűleg) vissza!
Azóta vagy látja bootoláskor vagy nem, de winbe nem jelenik meg! Altalában attól függ melyik sata csatira dugom rá. Az egyik csatin a neve helyett azt irja ki hogy: BZBZBZBZBZBZBZBZ
Win telepitő lemezzel látta de ismeretlen particiónak tüntette fel és mikor törölni akartam a particiót lefagyott!
Következő inditáskor meg se jelent a telepitő menűben.
Van másik két samsung sata vinyóm is (200 gb, 120 gb), és egyikkel sincs semilyen baj.
Épp csak az összes filmem, és cd képem volt rajta.... De abból már nem kapok vissza semmit se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest