Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
-
Imco
őstag
Hoppá! Nem válasznak szántam! Bocsi!
Hi!
Problémám a következő:
A hibanaplószerint >>
Az illesztőprogram vezérlési hibát talált a következőn: \Device\Harddisk1\D.
Elvileg ettől restartol. Néhány naponta fordul elő 2-3 hete.A sentinel szerint: A lemez felületén található 1 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat.
Nincs szükség beavatkozásra.Lemez sorszám,0
Interfész,S-ATA II
Lemez modelszám,WDC WD3200YS-01PGB0
Logikai meghajtó,J: [new321]
Logikai meghajtó,K: [new322]Elvileg a sentineles üzenet 2 napos. Leesett 99%-ra a kondició.
A "poén", hogy szerintem 2 különböző vinyóról beszélünk.
Az egyik progi az egyest látja hibásnak a másik a 0-t.Ötlet?
-
Skodry
aktív tag
CSak vinyón bellül probáltam, particióra van bontva 4bd-re 195-195-60-32
Arányban max 30.000-rel nyomja ami sovány mert 16mb-ja van,
Régi vinyóim ata maxtor 120 as 8mb-s 50.000
WD ata 160 2mb-s 40.000
Ez meg tetü!!
Ezekről húztam átt az adatot és lassú volt.
Particióról partícióra is lassú. -
Bengio
tag
-
-
benjamin
tag
Ja ez is egy jó megoldás, de a merevlemezek és a optikai meghajtok fogyasztása jelentéktelen.
Ami sokat fogyaszt az a CPU (alap e6400 esetén 65W tuning akár 80W) VIDEÓKÁRTYA (alap kb 110W Terhelve kb 140W) ALAPLAP nem fogyaszt sokat kb 20-30W MEMÓRIA 4 gb 35-40W az eszközök pedig összesen 20-25W-nál többet nem.
Összesen kb 290-310W de ez már az extrém felső határ tuning esetén. -
s7evcsenko
addikt
Az a baj, hogy ezt több konfiggal is csinálta már, és nem csak ezzel a mostani winyómmal!
Csak már rohadtul elegem van belőle!
A tuningnak mi köze lehet ehhez, és akkor a sok tuningőrültnélmiért nem jelentkezik?
Sata, tehát nem nagyon tudok rossz kábelt rádugni...
Sentinel szerint nem 100%-os, de a win még sosem állt be, ezért a hardvert kizárnám!
Csak a tömörített és nagy méretű file-oknál jelentkezik a gond!
Nem lehet valami szoftveres gond?
Nem tárol olyan adatot a "C" meghajtó a "D" meghajtóról, ami formázás után hiányozhat neki, és ez miatt látja hibásnak? -
bwpkl
csendes tag
Bocsánat, kiszedtem a winchestert és megnéztem egy kicsit tüzetesebben,
és láss csodát ott van!
Egy kis pöttöm minyurka alig látható kis jumperecske.
Nem tűnt fel eddig, a nagyobb normál méretű jumperekhez szokott szemem nem vette észre ezt a kis apróságot.
Meg őszintén nem is gondoltam arra, hogy a gyárban külön gondot fordítsanak arra, hogy feltegyenek egy jumpert a vinyóra, hogy a SATA1-es kollégáknak is mennyen a vas.
Ki gondolnáKöszönöm, de azért még ez a gyári szoftver dolog még érdekelne, hogy kell ezt keresni?
-
Imco
őstag
Köszönöm! Közben a P5W DH topicban a 4500 hsz-nél kiveséztük.
A következő installnál kéne probálkoznom, ahogy irod!
Figyelembevéve, hogy ghostolok és vagy 1-2 évig elvagyok egy rendszerrel, igy marad!
Rájöttem hogy jó igy a gépem!Köszi még 1x!
-
lame
csendes tag
amit feljebb leirtam configot csak azt, sajnos semmi extra vga, a nextgen beállítást csak testként használtam, mivel ezzel mindig sikerult lefagyasztani
arra is rájöttem hogy nekem erre a raidra tényleg nincs szukségem, de mégis, ha engedélyezve van valamiért szilárdabb a rendszer, de még igyis fagy néha :s
lehet tényleg vennem kéne egy uj tápot
-
lame
csendes tag
Tápcserén már gondolkodtam, de 1 év gari van rá, gondoltam ráérek még vele : )
Valszeg beujitok nemsokára egy megbízhatobbat.
De nem hiszem hogy a táp lenne a hibás, mivel azzal a beállítással ami elozoleg irtam, megoldodott az 1ik fö probléma: egy játék alatt ha játék közben bekapcsoltam a nextgen beállítást, minden 1es alkalommal lefagyott, amugy normál esetben mikor egy másik lemezzel probáltam, pár mp töltés után ment! Miután bekapcsoltam a raidet nem fagyott le!
Az ide vezérlo eltávolítást megprobáltam, de visszaált ugy ahogy volt, vagyis 1 ismeretlen hardevrt észlel a windows :S -
lame
csendes tag
van egy másik mercury tápom is, de az elég régi, nem szivesen kötném rá a gépre!
Az egész config kb fél éves, szal szerintem nem a táp miatt!
Viszont észrevettem hogy biosban van egy olyan kapcsoló hogy sata raid controller:
ezt enabled-re állítottam, és 1. nek nem botolt be a gép, bejött valami sata tool amiben hozzáadtam a vinyot egy listához, és bellítottam hogy arrol botoljon:
igy már bootolt volna, de windows töltés közben kékhalál és ujraindul a gép
Végül biosban beállítottam hogy a lemez ATA modban menjem és igy már elindult a windows is, és kiírta hogy uj hardvert talált, de hogy mit azt nem
lehet hogy ez volt a baja? ez most jo vagy rossz ? -
-
tucsok.
senior tag
Szia!
van egy kis gondom a tanácsodra lenne szükségem. vettem egy maxtro dm.10 6L160M0 sata 2 vinyot, viszont a lapom msi k8n neo4 f csak sata1 et tud. jelenleg az xp eltávolítható drive- nak ismeri fel a 160 as vinyot, mintha pendrive lenne.miért van ez és hogyan tudnám javítani?
köszönöm üdv. tucsok
-
ryli
tag
Winrar:S
De engem zavar ez a tegnapi kékhalál kétszer is és nem akart utána bebootolni!:S
olyan mint ha egyszeruen teljesen belenen lasulva de pedig tokeleteset ir ki ez a program:SÁtvitel Információ
Összes Olvasott Adat,"671 MB, 671 MB telepítés óta (2007.10.27.)"
Összes Írt Adat,"3 709 MB, 3 709 MB telepítés óta"
Napi átlagos olvasás,"671,00 MB"
Napi átlagos írás,"3 709,00 MB"
Jelenlegi átviteli sebesség,32 KB/mp
Átlagos átviteli sebesség,116 KB/mp
Maximális átviteli sebesség,84052 KB/mp
Jelenlegi olvasási sebesség,0 KB/mp
Jelenlegi írási sebesség,32 KB/mp
Lemezkihasználtság,0 %
Átlagos lemezkihasználtság,"1,37 %"
Becsült max. átviteli sebesség,8957 KB/mp [7x DVD írási sebesség]Az irási sebesség mellet van egy piros karika mikor ir:S az jelent vmit?
-
ryli
tag
tuti eddig jo volt nem tom mi lehet:'(
Raktam ujra windowst nincs huzva semmi ennek amugy sincs sok jelentősége, meg tegnap volt olyan hogy ment a gép kékhalál ujra indult a windows, majd tölteni be a windowst és ujra kék halál majd ujra indult és nem toltotte be a windowst:S
kihuztam a wincsit masik vinyora felraktam a xp-t és ujra látta azt a vinyot amirol nem tudta betolteni a xp-t -
gekko84
csendes tag
értem...összesen olyan 1, másfél perc telik el, mig neki tudok állni dolgozni. Ez az egész dolog függ attól, hogy maga a konfig milyen gyors? Úgymond a vinyó nem tudja követni?
Régebbi gépeimen egyszer sem találkoztam hasonlóval... vagy vegyek scsi vinyót ha arra vágyom, hogy ahogy bejön a windows működjön is egyből?
-
gekko84
csendes tag
Biztosan én is elég türelmetlen vagyok
de most komolyan, szerinted ez normális? Mert azért ha emlékeim nem csalnak, talán mégsem ez a normális indulása egy rendszernek... a netre (adsl) sem csatlakozik addig, amig úgymond fel nem pörög a vinyó... mi lehet ez? Ennyire nem lehetek türelmetlen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest