- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gekko84
csendes tag
értem...összesen olyan 1, másfél perc telik el, mig neki tudok állni dolgozni. Ez az egész dolog függ attól, hogy maga a konfig milyen gyors? Úgymond a vinyó nem tudja követni?
Régebbi gépeimen egyszer sem találkoztam hasonlóval... vagy vegyek scsi vinyót ha arra vágyom, hogy ahogy bejön a windows működjön is egyből?
-
gekko84
csendes tag
Biztosan én is elég türelmetlen vagyok
de most komolyan, szerinted ez normális? Mert azért ha emlékeim nem csalnak, talán mégsem ez a normális indulása egy rendszernek... a netre (adsl) sem csatlakozik addig, amig úgymond fel nem pörög a vinyó... mi lehet ez? Ennyire nem lehetek türelmetlen
-
gekko84
csendes tag
Sziasztok, nekem egy olyan problámám lenne hogy mikor bekapcsolom a gépem, kell várnom egy fél egy percet mire a sajátgépet megnyitva látom magam elöttem a meghajtókat, addig csak a kis elemlámpa látható... Ez most egy vadonatúj konfig, SATA-II-es vinyóval (80 GB Hitachi, 8mb cache, 7200rpm), de ezt a régi konfigom is csinálta, ami teljesen más volt minden részletében. Csupán a tápot és a házat hagytam meg, lehet hogy a táp hibája lenne? Másra már nem tudok gondolni, mert szerintem ez minden, csak nem normális... Vagy valami beállitási gond lenne? Szerintem nem... Bárkinek bármilyen ötlete van, szivesen fogadom és elöre is köszönöm a segitséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung PM9A1, PM9F1 (980 PRO) 1TB Gen4 NVMe SSD! 7000-5100MB/s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest