- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwpkl
csendes tag
Bocsánat, kiszedtem a winchestert és megnéztem egy kicsit tüzetesebben,
és láss csodát ott van!
Egy kis pöttöm minyurka alig látható kis jumperecske.
Nem tűnt fel eddig, a nagyobb normál méretű jumperekhez szokott szemem nem vette észre ezt a kis apróságot.
Meg őszintén nem is gondoltam arra, hogy a gyárban külön gondot fordítsanak arra, hogy feltegyenek egy jumpert a vinyóra, hogy a SATA1-es kollégáknak is mennyen a vas.
Ki gondolnáKöszönöm, de azért még ez a gyári szoftver dolog még érdekelne, hogy kell ezt keresni?
-
bwpkl
csendes tag
Tudorok Okosok Figyelem:
Akiben van egy kis halovány segítőszellem az segítsen Lécci
Probléma a következő:
SATA II Seagat 160-as vinyó SATA 1-ben megy egy P5B alaplapban (SATA II)
MI LEHET A PROBLÉMA?Léci a "lentébb olvasgattál"- kérem mellőzni mert igen nézegettem de az első 500 hozzászólás után feladtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest