- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lame
csendes tag
...
-
lame
csendes tag
hi
nekem az jött ki HD tune-al, és nekem is 250-es WD-m van
Ez normális eredmény ? -
lame
csendes tag
amit feljebb leirtam configot csak azt, sajnos semmi extra vga, a nextgen beállítást csak testként használtam, mivel ezzel mindig sikerult lefagyasztani
arra is rájöttem hogy nekem erre a raidra tényleg nincs szukségem, de mégis, ha engedélyezve van valamiért szilárdabb a rendszer, de még igyis fagy néha :s
lehet tényleg vennem kéne egy uj tápot
-
lame
csendes tag
áá elszoltam megint lefagyott..
de legalább egyszer sikerőlt nem lefagyasztani
-
lame
csendes tag
Amugy ez a Raid sata vezérlö ez mi lenne ?
-
lame
csendes tag
Tápcserén már gondolkodtam, de 1 év gari van rá, gondoltam ráérek még vele : )
Valszeg beujitok nemsokára egy megbízhatobbat.
De nem hiszem hogy a táp lenne a hibás, mivel azzal a beállítással ami elozoleg irtam, megoldodott az 1ik fö probléma: egy játék alatt ha játék közben bekapcsoltam a nextgen beállítást, minden 1es alkalommal lefagyott, amugy normál esetben mikor egy másik lemezzel probáltam, pár mp töltés után ment! Miután bekapcsoltam a raidet nem fagyott le!
Az ide vezérlo eltávolítást megprobáltam, de visszaált ugy ahogy volt, vagyis 1 ismeretlen hardevrt észlel a windows :S -
lame
csendes tag
van egy másik mercury tápom is, de az elég régi, nem szivesen kötném rá a gépre!
Az egész config kb fél éves, szal szerintem nem a táp miatt!
Viszont észrevettem hogy biosban van egy olyan kapcsoló hogy sata raid controller:
ezt enabled-re állítottam, és 1. nek nem botolt be a gép, bejött valami sata tool amiben hozzáadtam a vinyot egy listához, és bellítottam hogy arrol botoljon:
igy már bootolt volna, de windows töltés közben kékhalál és ujraindul a gép
Végül biosban beállítottam hogy a lemez ATA modban menjem és igy már elindult a windows is, és kiírta hogy uj hardvert talált, de hogy mit azt nem
lehet hogy ez volt a baja? ez most jo vagy rossz ? -
-
lame
csendes tag
hi all!
Egy elég nagy probléma miatt szeretnék segítséget kérni!
Nemrég vettem egy 240 es Western digital merevlemezt, és vmi ismeretlen eredetü problémája van :s1 napi használat után képes volt töbször is lefagyasztani a gépem, +eltunt egy 5 gigas mappa csak ugy magátol.
Vissza vittem a boltba, és azt mondták a merevlemznek semmi baja, valszeg az alaplapom nem támogatja a sata 2-t!Most be van crack elve a vinyo sata 1-re, de így is van egy két furcsa tünet ami engem eléggé zavar, mert nem
tudom hogy az alaplapom tul régi, vagy 1 szeruen selejtes a lemez!configom : gigabyte ga-m61sme-s2 alaplap, am2 amd athlon64 3200+, 2*512 ddrII ram/800mhz, nvidia nforce 405 chipkészlet
plz help valaki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Samsung 990 EVO Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest