- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzcs
senior tag
Már bánom, hogy eladtam a gyári 160as vinyómat, az legalább működött....
Ha 18k-ért vettem anno a vinyót, és most ugyanott 12-ért kapni, viszont én mást kérek helyette (asztali vinyót szeretnék), akkor vajon 18k-ba számítják-e be? Bár erősen kétlem, de azért durva, hogy fél év alatt leesik a felére az ára, amikor rendesen használni se tudtam, mert az megint más, ha rendesen működik és el akarom adni.
-
hzcs
senior tag
Azért nem cserélik, mert mindig csak 1esével jönnek elő a bad sectorok. Ha full erase-val törlöm a dlgdiaggal, akkor eltűnik a bad sector, áthelyezi tartalék területre, szóval nincs hibás szektor. Utána 1-2 nap múlva újra előjön 1, és ez az idegesítő.
Más: tud valaki olyan üzletet, ahol nem csak seagate-samsung-wd kombót kapni? Vagy más gyártó már nem is csinál notivinyót? Ettől a 3 cégtől már a hideg is kiráz, ha rájuk gondolok.
-
hzcs
senior tag
Az a baj, hogy 1-esével mennek csak a bad sectorok. Van egy hdd scan nevű progim, ott megadom a kezdő és vég szektorértéket, hol végezzen ellenőrzést (verify), és itt ha kiad 1 bad sectort, utána rámegyek a törlésre, ekkor kerül a smartba mint reallocated sector count, vagyis áthelyezett szektor. Viszont a smart értékek jók, egyik sincs küszöb alatt. Viszont ha az ipon a gyári diagnosztikai progival nézi, jelen esetben a dlgdiaggal (megírták, hogy ez a mérvadó), és az jónak mutatja, akkor nem fogják kicserélni, még akkor se, ha nem lehet róla visszaolvasni az adatot, mert smart szerint ugye jó. Pedig tudnék rá másolni, hogy ne lehessen visszaolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest