- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dany27
őstag
Szerintem a mostani árát nézik sosem az akkori vételit, am majd más náalm okosabb megmondja.
Mit tom én 3 év gari van valamire és a 3ik vége felé be adja a kulcsot akkor gondolj bele mennyit esik annyi idő alatt az ára szóval biztos h nem a vételit nézik hanem h éppen mennyi! -
dany27
őstag
Mondtam h gyorsan el kell h szaporodjanak! Ha van rajt pár akkor hamar lesz még mivel az az anyag lehet akár port nem tűnik el. CSak épp lehet egy ideig arra nem járt a winyód feje....
Ezért mondtam h jól fektesd meg h másolsz rá egy csomót azt törlés azt megen másol. Ez bekell h tegyen neki. Szerintem haveromnál is ez adta meg a kegyelem döfést. Először csak pár azt mondtam neki ha megen arra jár a fej akko lesz ott még erre a marha neki állt másolni mint az állat megtelt a winyó törlés megen tele és így tovább az egyből hipp hopp 300 lett neki is!Am: elvileg még Hitachi gyárt Noti winyót máskérdés hogy nem tudom hol lehet kapni
De mi bajod a WD-vel ?? Mindenkinél becsúszhat egy-két rossz! A noti winyóiról még rosszat nem halottam!Nekem a samun egy nap alatt lett 1300 bad sector kap. És hozá teszem akkor volt még csak 1-2 napos a cucc!
-
dany27
őstag
Jah én azt hidtem hogy ezt mind hibásnak is jelzi a hdsentinel.
Am nem értem h akkor mért nem cserélik ha nem ha nem lehet róla vissza olvasni adatot tul képp akkor egy része használhatatlan. Ezt nem csinálhatják meg! Ha egyszer nem lehet róla vissza olvasni akkor engem nem érdekel mivel nézik! Ha nem cserélik akkor fogyasztóvédelem ők majd eldöntik kinek van igaza! -
dany27
őstag
Csatlakozok én is egy selejtes WD winyóval a táborhoz! Haverom is nem rég panaszkodott h vett egyet iPonból azt először csak az volt furcsa h dupla sebességel megy 150 körül most meg már 300 Feletti bad sector van rajt! De nem igaz hogy nem cserélik ki ??
Nekem volt egy Samsung HD501LJ-vel gondom. Gamelek azt egyszer csak hop megfagy a game. Restart ekkor már nehezen ismerte fel a winyót majd XP betölt hatalmas kerregés és mit látnak szemeim 1300 Bad sector!!Nah szépen teszt kinyomtat winyóhoz csatol és vissza szó nélkül lett cserélve! És ez egy egy napos történet egyik nap beraktam másik nap halott!
Am én a helyedbe párszor teli pakolnám a winyót adattal mert párszor csak elhalad azon a részen is a fej így jó eséllyel szaporodnak a rossz szektorok
Igaz h oda nem fog írni mert tudja h rossz de mivan ha jó részen is van egy kis cucc ami majd megteszi a hatást
-
Dzsekó
addikt
Na akkor már csak 49-et kell lemennie a küszöbig, és akkor tuti garis,de így is megpróbálhatod, van rá esély, hogy visszaveszik/cserélik.
Ennél a 4 adatnál történt negatív változás, azért vannak a ! jelek.
De ahogy nézem lesz ez még rosszabb is, nemsokára tuti gariérett lesz. -
Dzsekó
addikt
A smart táblában van egy olyan mező, hogy küszöb. Ha ez alá csökken a reallocated sector count érték mezője, akkor már kötelesek gariban visszavenni, de ekkor már írni fogja az összes smart progi, hogy várható meghibásodás: közelgő adatvesztés jósolható, vagy valami ilyesmi, és a sor elején vagy egy sárga felkiáltójel vagy egy piros x fog díszelegni.
És valószínű, hogy a kondíció is lemegy 0 közelire vagy 0-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest