- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iOS alkalmazások
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso73
veterán
Az XP lefelé kompatibilis. A FAT16-ot, és a 32-t ismeri. Szerintem valami FAT tábla beli gond lehet.......Liksoft biztos tud majd tanácsot adni! Valami javító progi kellene neked!
1070 : Kontakt spray, és a géz, pha rongy csodákra képes. Tisztítsd át vele. Esetleg denaturált szesz.
[Szerkesztve] -
zso73
veterán
válasz
mr_ricsi #1065 üzenetére
''(De ezt a szerkentyűt azért nem használnám mégsem, mert a konstrukciós kialakítása olyan, hogy szállítás közben is könnyedén kicsúszhat a helyéről, de akár a SATA-kábelek is kihúzhatják. Sőt, 2 SATA-kábel akár a foglalatból is kitörheti. És a PCI kártya még olcsóbb is.)''
Na ja. Én sem tartom jó ötletnek. Bár, ha jó a kábel rögzítő rendszer a házban........... -
zso73
veterán
válasz
Balázs_a_laz #1056 üzenetére
Próbáltad másik kábellel?
-
zso73
veterán
válasz
mr_ricsi #1052 üzenetére
Megkövetem Maksifület! Nem gondoltam utána a dolgoknak!
De akkor miért csinálnak ilyet? És miért nem írják, hogy SATA, de csak max ATA 133 sebességével?
Mondjuk ettől még működne neki a 3 db SATA winyó a gépen. És a lényeg ez! Legfeljebb, nem a boot winyó lenne a kártyára dugva..................
Az átalakítót meg itt láttam.[link] Szerinted? Ha nem valós a dolog, már jelentem is fel a Depo-t a fogyasztóvédelemnél! Aztán majd fizetnek!De jobban megnézve........Khm: Nekem van igazam!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
zso73
veterán
válasz
Sirandrish #691 üzenetére
Ha szivatsz rátküldöm a MINDEN BIOSZOK ÁTKÁT!
-
zso73
veterán
válasz
Sirandrish #691 üzenetére
Letöltöd a boot98C progit.Beteszel egy üres lemezt a gépbe.és elindítod a progit.Megcsinálja,és kész.
A flas-eléshez le kell törölnöd mindent róla! Kivéve az io.sys,msdos.sys,és a command.com progikat. Ezután rá kell másolni a bioszt,és a flash progit!
Restart,boot,és flash-elés! -
zso73
veterán
válasz
Sirandrish #689 üzenetére
Akkor ne is!
-
zso73
veterán
válasz
Sirandrish #687 üzenetére
Pewdig a szokásos eljárás!Szerintem keress egy ismerőst,aki megcsinálja! Vagy nézz utána a neten! Magyarul is van sok helyen leírás!
1.Csinálni kell egy DOS indító lemezt!
2.A letöltött zip biosz fájlokat ki kell tömöríteni rá. asrflash.exe. és a K7VTA.bin,vagy rom
3.floppi indítás. beírni asrflash.exe k7vta.rom /ez az aktuális fájl neve./ ENTER
Erre megjelenik ez a felirat:'' Please wait for BIOS loading ROM''
4.Eltelik 30 másodperc, és megjelenik a felirat! '' Flash ROM Update Completed - Pass'',
5.A floppit kiveszed,és restart. F2 belépsz a bioszba.
6.Kiválasztod a Load default settings,ENTER.
7.Save&exit-el kilépsz! És már az új biosz üdvözöl!
Ennyi
Frissítés közben nem lehet áramszünet!És nem lehet kikapcsolni a gépet!!!!!!
Ha nem vagy biztos benne,hogy mered,ne csináld! Ha mégis,sok sikert! -
zso73
veterán
válasz
Sirandrish #685 üzenetére
Nézd meg a gyártó oldalán a bioszt+ a leírást is!
[Szerkesztve] -
zso73
veterán
válasz
Sirandrish #675 üzenetére
Nincs valamelyik ismerősödnek olyan gépe,ami tuti,hogy viszi?Formáztasd meg másnál,és próbáld úgy! Win telepítésnél F6? Úgy sem?
Nekem sem látta a win alapon a winyót.F6-os telepítés után megformázta,partícionálta....Azóta megy! -
zso73
veterán
válasz
pierrewylde #665 üzenetére
Parancssorra csak F8-at kell nyimni induláskor.És ki kell választani a menüből a csökkentett mód parancssorral variációt.
A DOS dologhoz,pedig nézd meg a winyó gyártód honlapját! Biztos,hogy van teszt progi,ami DOS-ban műxik.
De szerintem,elsőnek nézd meg a kábeleket,nem mozdultak-e el! -
zso73
veterán
Lehet,hogy túl okos a lapod! Minden lehetőséget kipróbál,hogy mit tud kezdeni a winyóval! Raid,0-5 Rendszer keresés.........SMART........Két Windóz veszekszik,hogy ki az első!
Szerintem nézd át a bioszt a lehetőségek miatt! Esetleg a SATA2 dolgokat megböngészni!
[Szerkesztve] -
zso73
veterán
válasz
tyutyu1983 #568 üzenetére
HD tune.A gyártó honlapján van biztos saját util is!
-
zso73
veterán
válasz
Interceptor #564 üzenetére
Akkor minimum 2012-ig le van a gondod a winyóról!
[Szerkesztve] -
-
zso73
veterán
válasz
#41133696 #481 üzenetére
Az én Samsungom is pont ezzel az érékkel van! Szerintem semmi baja! Ez talán azt jelenti,hogy a sérült szektorok vannak a winyón.És ezeket a részeket pótolta a szoft része a drájvnak az erre fenntartott részéből./SAját logika./ De az enyém is ennyi.Szerintem normális érték.Ha nem hiszed töltsd le a SHutilt,és nézesd meg vele a winyód!
-
zso73
veterán
válasz
Anthony001 #48 üzenetére
Milyen lap? SATA 2 dzsamper jó helyen van? Melyik csatira van dugva?/sata 1,2/ SATA a bioszban engedélyezve van????
-
zso73
veterán
Samsung winyókhoz van olyan progi, ami átteszi az egész rendszert az új winyóra? Seatools tudja ezt,de sajnos nem jó a Samsunghoz!
-
zso73
veterán
Érdemes lecserélni a PATA winyókat SATA-ra? Gyorsul a rendszer? Most filózgatok a cserén.
Valaki csinált itt tesztet? Érdekelne,hogy mennyit gyorsul a rendszer? SATA rendszer winyó+SATA-PATA átalakítós winyó esetén........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest