- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Lehet egy vacak molex csatitól is. Ugyanis az átalakítónál lehetnek csúnya kontakthibák. Én legelőször a toldó molex csatiját igazítanám meg (oválisra nyomnám össze a tápcsatit, és abba dugnám az átalakítót). Ha úgy is ezt csinálja, akkor valami más hiba lesz. Vagy nem kap korrekt feszt így sem (CD - DVD író kifelé egy teszt idejére). Alaplapot tuningolni tilos, vissza alapbeállításokra ha húzva volt.
Ha ennyi után is gyagya, akkor totál másik gépben teszt. Lehet, hogy tényleg hibás, de a géppel is összeveszhet valamiért (nagyon ritka).
A Molex csati a sárga-két fekete-piros hagyományos tápcsati. Belül csöves kialakítású.
[Szerkesztve] -
tothbe
addikt
Nem, nem a kattanásra gyanakszom én sem, mert bizonyos wd szériák bizonyos lapokkal csinálják ezt, de ez abszolút nem gond.
Nekem a hirtelen feszültség kikapcsolás és az átalakitó vagy esetlegesen kétféle táplálás egyszerre voltak a legnagyobb gyanúim.
Ebböl úgy néz ki az átalakitó van nálad, tehát én elsö körben attól szabadulnék meg.
Sok sata vinyón van régi tipusú molex betáp hely is, dugj oda olyat és hagyd a sata táphelyet üresen. Persze ezt már csak a következö vinyóval, hiszen ezzel már tökmind1.
Meg én biztonság kedvéért kicserélném a sata kábelt és keresnék, hátha van frisebb sata vezérlö driver a neten, nehogy valami rosszul vezérelje a vinyókat és ez legyen a gond. -
tothbe
addikt
És a tápot miröl kapják a vinyók? sata vezetékröl a tápból? Átalakitós vezetékröl? Régi 4 tüs molex-röl?
A ház oldalát meg tedd vissza, sokkal hatásosabb a hütés egy házban, ha megvan a megfelelö keringetés, mint ha az egész oldala szabadon van és össze-vissza áramlik a levegö.
Remélem kifelé is szivja valami az elhasznált levegöt, bár gondolom igen. -
tothbe
addikt
Nos ezek után én is visszavinném, tuti, hogy rossz, és ezt nekik is látniuk kell majd.
Hivtkozhatsz a Smart értékekre, ennyi elég. 1 hetes vinyó ne mutasson 49%-os kondiciót, inkább 100-at.
Pár kérdés a jövöd miatt:
A másik vinyó az milyen volt? Milyen a hütés a házadban? Gyakran csinálsz-e ilyen müködö gépen tápod lekapcsolom dolgot? -
-
mr_ricsi
veterán
''Telepítésnél attól függetlenül meg kell majd nyomnom az F6-ot''
Nem. (Simán továbbengedheted, és simán felismeri a vinyót)
''és a (telepítőbe beleintegrált SATA vezérlőkből)''
Az alaplapod NF4-es. Az Nvidiás F6 driverek közül csakis az alaplapodhoz valót integráld a telepítőkészletbe, másik NVidiást semmiképp!!!
Ugyanis a telepítő automatikusan választ, de mindig a dátum szerint legfrissebb verziót, és nem veszi figyelembe a chipkészletet! Tehát az NF3-hoz lazán az NF4SLI drivert használja, ha az a legújabb Nforceos, amiből választhat.
Az nvidia honlapjáról választhatsz a chipkészletedhez valót, vagy -ha neves az alaplapod gyártója- akkor használhatod az alaplapi cd-n lévőt is.
Más márkájú drivert (Via-Intel-Sis-ATI) viszont nyugodtan integrálhatsz a telepítőkészletbe az NF mellé, így a bénázó haveroknak is fogsz tudni segíteni alkalomadtán. -
-
tothbe
addikt
Te Bzzz, kezdelek komolyan nem érteni. Már 3 fórumban vetetted fel ezt és szinte mindenhol ugyanazt válaszolják, hogy nem kell hüteni, max. rakjál elé egy házventit, ha még nincs elötte, de ennél a höfoknál még az sem lényeges.
De most már lassan azt mondom, hogy ha ennyire ragaszkodsz a vinyóhütöhöz, akkor vegyél egyet, és kész. -
Csabeeweb
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elden Ring
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Steam Deck
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest