- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
liksoft
nagyúr
Egy hosszú de annál tanulságosabb cikk. Van SATA vonatkozása is! [link]
-
liksoft
nagyúr
Lehet egy vacak molex csatitól is. Ugyanis az átalakítónál lehetnek csúnya kontakthibák. Én legelőször a toldó molex csatiját igazítanám meg (oválisra nyomnám össze a tápcsatit, és abba dugnám az átalakítót). Ha úgy is ezt csinálja, akkor valami más hiba lesz. Vagy nem kap korrekt feszt így sem (CD - DVD író kifelé egy teszt idejére). Alaplapot tuningolni tilos, vissza alapbeállításokra ha húzva volt.
Ha ennyi után is gyagya, akkor totál másik gépben teszt. Lehet, hogy tényleg hibás, de a géppel is összeveszhet valamiért (nagyon ritka).
A Molex csati a sárga-két fekete-piros hagyományos tápcsati. Belül csöves kialakítású.
[Szerkesztve] -
liksoft
nagyúr
válasz
IlDiavolo #108 üzenetére
Sajnos az alaplapot nem ismerem. De van egy jolly módszer, ami sokszor bejön. Az alaplapi BIOS-ban a pata ide controllert engedélyezd, de a drive detect-nél a winyó kezelését tiltsad le. Így hw-ként a controller működik, de az alaplap a boot során nem látja a winyót. Boot-ol sata-ról, majd az XP a saját ata driver-en keresztül detektálja a pata winyót, és láss csodát, kezeli is. Sajnos nem minden esetben működik, de azt hiszem egy próbát megér. Nagy kalappal hozzá.
-
liksoft
nagyúr
+ Jazz
Fiúk! Pontos a #45, de ide is érdemes ellátogatni. Mr_Ricsi összefoglalta a lényeget. A linkeket is olvassátok végig, ebben a témában igen hasznos lehet. Bővebben: link -
liksoft
nagyúr
Nem igazából válasz az előzőekhez, de lehet, hogy egy-két gondot megold. A win... a partíciós táblába beleteszi a drive bios által detektált sorszámát (80h,81h,...). Ha két azonos sorszámmal felinstallált winyót tettem fel egy gépre, csinált olyant, hogy a boot elindult a bios által kiválasztott lemezről, majd a win boot detekt után a másikról is elkezdett modulokat betölteni. Ha két különböző gépen installáltam (azonos gépnél is gond) őket, katasztrofális kiakadás, hw detekt és még a jó ég tudja a háttérben mi történt. Tehát vigyázat! A drive-ok cserélgetése csodát is tud művelni! (Nem tudom ki volt az a nagyokos a win... fejlesztésénél aki a partíciós táblát a disk pozíciószámával megfejelte. Katasztrófa.)
Bocs. Írás közben jöttem rá. Így lehet jobban a vashoz kötni a rendszert. Tehát: ne variálj, vedd meg, használd amit felajánlok, úgyis én tudom neked mi kell !!!!
ÚÚttáálloomm ezt az üzletpolitikát. Remélem ettől még nem kapok a fejemre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Predator GM7000 4 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6700 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged