Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu055
csendes tag
válasz
_DiEGO_ #4665 üzenetére
Kihúzom mindig az usb-t
Valamint a driverek is a belinkelt oldalról vannak meg...
Még így sem jó. Most kikapcsoltam a Hp quick... beállítást amit itt ajánlottak.Hátha menni fog de nem hinném. Nem tudom mi lehet a baj. Tanácstalan vagyok!
Most megpróbálok megint feltenni egy Linuxot. (kubuntu) hátha tud vele kezdeni valamit.
Csak egy valamit nem értek:
Ha xp-t próbálok telepíteni, mindig kékhalál lesz belőle, majd a Bios is ,,corrupt" lesz. -
zenefan
aktív tag
válasz
_DiEGO_ #4650 üzenetére
Ó a fenébe, az valóban lehet, mert pár hónapja sikerült csak lecserélni a régi vackot egy FSP Raider 550-re. De már mikor megvettem a 160-as vinyókat és friss volt a noname táp, akkor is xp leállásakor olyan hangosan csapódtak a fejek (gondolom a parkoló állásukba). Ezek szerint nem kaptak megfelelő feszültséget, vagy túl lettek vezérelve?
-
_DiEGO_
őstag
-
-
-
-
saby97
tag
válasz
_DiEGO_ #4529 üzenetére
Hát szerencsére még nem adta meg magát
Mondjuk maga a konfig sem túl mai a C2D E6600-zal és egy GeForce 9600GT (OC)-vel, de 1366x768-on eddig többnyire minden játék ment full beállításokkal, de egyre sűrűbben van, hogy megakad valami és a lemezkihasználtságot jelző led világít ezerrel és 100% a lemezkihasználtság. Sajnos ezt programok is alátámasztottákEgyébként köszi a reagálást
-
vhw
addikt
válasz
_DiEGO_ #4465 üzenetére
Köszi, de tegnap már sikerült megoldani. (kellett egy hozzáértő tipp
)
Azzal volt a gond, hogy az előző tulaj hozzárendelte a rendszeréhez - törölni kellett az egész partíciót (csak ez az egy opció volt egyébként választható - delete volume - a többi mind szürke volt).
Utána már engedte formázni és betűt is rendelt hozzá.(marha egyszerű így utólag, de még sose találkoztam ilyennel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest