- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudu055
csendes tag
válasz
_DiEGO_ #4665 üzenetére
Kihúzom mindig az usb-t
Valamint a driverek is a belinkelt oldalról vannak meg...
Még így sem jó. Most kikapcsoltam a Hp quick... beállítást amit itt ajánlottak.Hátha menni fog de nem hinném. Nem tudom mi lehet a baj. Tanácstalan vagyok!
Most megpróbálok megint feltenni egy Linuxot. (kubuntu) hátha tud vele kezdeni valamit.
Csak egy valamit nem értek:
Ha xp-t próbálok telepíteni, mindig kékhalál lesz belőle, majd a Bios is ,,corrupt" lesz. -
dudu055
csendes tag
KÉKHALÁL.... ez jelenthet valamit!
Végezzen vírus ellenőrzést. Távolítsa el az esetleges újonnan telepített merevlemezeket és merevlemez vezétlőket. Ellenőrizze, hogy a merevlemez megfelelően van-r konfigurálva és lezárva.
Futtasson CHKDSK/F programot a lemezhibák megkeresésére, majd indíts újra a számítógépet.Újraindítás után meg a BIos is corrupt! Pleas install the apllication and try again!
Bios application error. (501) -
dudu055
csendes tag
Na meg persze ACHII ban
-
dudu055
csendes tag
Íme pár kép az előző bejegyzésehez.
-
dudu055
csendes tag
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem!
Hp elitbook 2530p.Nem bootol hdd-ről.
Windows 7: látja a vinyót de nem tud rá telepíteni... ( A wondows nem telepíthető a0....1 particióra. elenőrizni kell, h engedélyezve van e a lemezvezérlő a biosban vagy valami ilyesmi) elv formázni meg particionálni tudom.
Xp: szintén látja formázza is de az első újraindítás után megint a cdről bootol és nem a hddről.
Kubuntu: látja a vinyót. telepü de az első indítás után ez sem indul.
A Biosban be van állítva a Boot sorrend. de..... ha a indulásnál lépek bele a Boot részbe akk nincs hdd.
ha magába a Biosba lépek és ott keresem meg a Boot order beállítást, ott látom. vagyis szerintem itt akkor is látnám ha nem lenne bedugva. ez itt szerintem általános Boot sorrendBios IDE-re állítva ACHII ról.
Van valami ötletetek?
Lehetséges, hogy valami BOOT sector a hibás?Arra gyanakszom h a hdd ment tönkre. Csak furcsálom h tudom formázgatni alakítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SSD-k / HDD-k ( 256gb, 500gb, 1TB-1.5 TB )
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest