- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabás
addikt
válasz
Interceptor #564 üzenetére
hihi, ha ez igaz lenne, akkor a Samsung kb 30-szor eddig már csődbe jutott volna
-
Gabás
addikt
nana, ne olyan hevesen
Sata vezérlők gondolom telepítve vannak
a 250-esek általában SATA2-esek, úgyhogy SATA1es lap esetén nem elfelejteni a jumperolást (egyébként segítene, ha nem titkolnád el a típusát)
ha ez megvolt (és helyesen), és még mindig nem megy, kikapcsolni a vírusírtót (ezt is jó lenne tudni, mi is az). És ha még így se megy, PM floppyról bootolsz, s ott meg(re)formálod
ha még mindig nem megy (amit nehezen tudok elképzelni), kib_hatod az ablakon, esetleg másik megoldásként visszaviheted, ahonnan vetted, lecsapod a pultra, de úgy, hogy döngjön, azzal, hogy: Formázzátok meg, bakker !!!
[Szerkesztve] -
Gabás
addikt
deltastv? nem tudok róla
habár lehet, mert mikor jókedvem van, elhiszem magamróll, hogy mindenhez értek
megint elolvastam a hszt, de így már én sem értem: elvileg akkor kéne meghaljon a vinyó, ha a rajta lévő csati görbül el/törik meg. az alaplapinak nem lehet baja, csak ha fejszével álsz neki. attól, hogy kihúzódott a sata-csatlakozóból menet közben+ármaon volt: nos, el tudom képzelni, hogy ez már kinyírja, de velem még nem történt meg (én általában a tápellátást felejtem el csatlakoztatni)
az általad leírt jelenségre: erről már valahol votl szó a PH-n, ha jól emlékszem, a megoldás az, hogy az Nvidia IDE/SW kezeléjőt nem teszed fel/leveszed, a hír szerint az alap vezérlő gyorsabb+jobb az Nvidiásnál.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest