- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
TakkerX
aktív tag
sikerült köszi!
egyébként meg jó is volt leszedni, mert azt csinálta a gépem, hogyha bekötöttem mellé a régebbi hitachi winyót(nem erről bootolt), akkor win xp képnél adott egy olyan hangot az új mintha leállt volna és újraindul, de mióta leszedtem amit mondtál ez megoldódott
miért volt ez? -
TakkerX
aktív tag
Mikoo: ígyvan jól baszd oda
aztán csináltasd meg velük! lehet hogy hibás gyárilag?
mert egyébként én is partíciómágiával csináltam meg, még az előző vinyóról indult win alól , és simán működött!
Deltastv: hát azt már ne használd, de nem kellett volna lszakadnia, volt hogy a vezeték közepét fogtam és úgy sikerült lerántani de semmi baja nem lett(mondjuk erről le fogok szokni). de nekem elég jól hajlik az a kábel...ekár masnit is lehet rá kötni
Gabás: köszi, megpróbálom leszedni azt az ide sw-t, vagy mit, de különösebben nem zavar...azért jó tudni
nem tudom hogy dögölhet -e ki az attól hogy az adatkábel nem jól érintkezik vagy lekapodd,de azon meg nincsenek olyan erős áramok, ezt inkább tudnám lelképzelni hogy a tápkábel érintkezett rosszul aztán valami gixer lett ettől a feszültségekkel/amperekkel
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest