- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lala42
őstag
De madgie nem nekem írta a hsz-t
Az outlook meg leszedte.
Madgie rossz volt a hűtő? Persze az meg volt toldva a ház oldalán lévő 25 cm-es ventivel, hátul-elől Noctua 12 cm-es venti, így nem is volt olyan meleg.
A zajszint pedig nem nagyon hallottam. 1./ öreg vagyok. 2./ ebből kifolyólag süket, 3./ Bc2-ben mi is az a hangos?
-
lala42
őstag
Madgie Santiagainnak küldött üzenetet a Ph-n Én este hazajöttem és lehívtam a leveleimet. Lejött vagy 20 üzenet a Ph-ról, de mivel nem nekem lett a hsz. címezve, csak lestem,hogy az én e-mail címemre jött.
(#11743) ΩМΞGΔЯΞD
Van olcsóbb lap is. 50 rúpia sok egy lapért. Ki tudja meddig lesz platformon. Z-s lapás deszkák, az-az újabbak vannak olcsóbban is.
-
Pala
veterán
Köszi!
No igen, ez tényleg jó eredmény! Ráadásul nekem csak 1680x1050-re kell (ott viszont egy fokkal többet számít a proci, mint fullHD-ban). Én ugyan inkább az egyszemélyes kampányt tolom, de pl. a Lost and Damnedben vannak eléggé belassulós részek, ilyen 24-25fps körül sajna. Úgy vettem észre, hogy bizonyos helyszínek mintha kicsit kevésbé volnának optimalizálva a többihez képest, ezeken a részeken autózgatva rendszeresen belassul a játék. Pedig már 2x is VGA-t fejlesztettem a jelenlegi procim mellett, de rendre ugyanannyi fps-t kapok néhol (miközben másutt meg duplájára emelkedett); ezért is gyanakszom, hogy itt a cpu lesz a kevéske.
fsb1000: igen-igen, pontosan ezekre a menthetetlen belassulásokra gondolok én is.
Többnyire ugyanazokon a helyszíenek jönnek elő... Nekem pl. a középső szigeten a kínai negyedben ha nyugat felé autózok, akkor normálisan fut, de ha keleti irányba, akkor megfeleződik az fps, főleg ködben.
Ki érti ezt?
De ez csak egy példa a sok közül.
Azt hiszem akkor elég lesz a 2500K, a különbözetet inkább több ramra vagy jobb alaplapra költöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest