- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Magisk
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOTTIER
tag
Egy kérdésben nem tudok dűlőre jutni.A 775ös hűtő rámegy 1155re hibátlanul?Konkrét dolgot nem találtam róla csak a 2 tábor erősítőit aki szerint 1.igen gond nélkül
2.NEEMM!Valakinek van ezzel tapasztalata?
-
-
TOTTIER
tag
Asrock tulajok!Akiknek nagyon magas a cpu hőmérséklete az játsszon a memória időzítésével!Nekem az onboard VGA-t gyanúsan leértékelte és a ventilátor is kicsit hangosabban pörgött a kelleténél és ahogy átállítottam meg szünt minden probléma és a windows jobbra értékelte a ramokat és a vga-t is! Nem tudom mi lehet az összefüggés de mindenesetre eléggé érdekes...... de működik
lehet a mitulátbáti hotta
-
TOTTIER
tag
válasz
csucsbicep #25193 üzenetére
Akkor kijelenthetjük hogy az asrock kezd megint méltó lenni a régi megbízhatatlan hírnevéhez?
-
TOTTIER
tag
-
TOTTIER
tag
válasz
Kean_Sorbo #25171 üzenetére
söt kap egy i5ös hűtőt ami rézmagos ugyhogy remélem méginkább farag le par fokot
A coolermastert meg kezelésbe veszek kalapáccsal vagy lamellánként kinzom meg..........
-
TOTTIER
tag
-
TOTTIER
tag
válasz
Kean_Sorbo #25167 üzenetére
Rendben.Nagyon szépen köszönöm!
-
TOTTIER
tag
válasz
Kean_Sorbo #25165 üzenetére
Köszönöm a nagylelkűséged és a fáradozásod de én holnap utazom el haza de ha minden igaz Gaben01 kolléga felajánlotta a segítségét és a gépét hogy mennyek át hozzá és próbáljunk ki pár alternatívát amiért neki szintén hálás vagyok!
-
TOTTIER
tag
válasz
Kean_Sorbo #25163 üzenetére
Ciao.Pesten még pár napig.
-
TOTTIER
tag
Sziasztok.
Van egy i3 2120 as CPU-m és terhelés alatt eléggé meleg.... 100Fok körül mozog es egy cooler master vortex q211 van rajta.Ennek mi lehet az oka?Tudna valaki segíteni?
-
TOTTIER
tag
Aki rendelkezik I3 2120 as CPU val az le tudná nekem írni hogy a windows mennyire értékelte az integrált gpu-t?
-
-
TOTTIER
tag
válasz
BigBlackDog #24973 üzenetére
UT3,cod4-6, vagy ha kijön az új nfs azzal is persze nem full grafikára gondoltam mert ahhoz gondolom nem elég de azért egy elfogadható szinten szeretnék.
-
TOTTIER
tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy Intel G850-es cpu-t de nem tudom hogy mire lenne elég az integrált vga-ja.Szeretnék vele játszogatni is ha kedvet kapok.Valaki rendelkezik tapasztalattal ilyen téren?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest