- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
agemate #34213 üzenetére
A kupakhőmérsékletet kis eséllyel írják ki helyesen a programok. A RealTemp mit ír ki a prime95 alatt? Ha ott nem megy 80°C fölé egyik mag sem, az korrekt, főleg Prime alatt, ugyanis ha Prime alatt mondjuk 80-ig elmegy, az azt jelenti, hogy normál használattal a 70-et is bajosan éred el vele.
HGyu
-
Hunork
veterán
válasz
agemate #17661 üzenetére
Tudom, tisztában vagyok vele. Én sem értem, értettem.
Most már az új hűtő miatt nem is foglalkozok vele, amúgy is terveztem korábban, hogy csend és hűs legyen a házikómban...
(viszont terhelve most így sem megy 52 fok fölé...
)
Szerintem ez egy X-akta, Murder sem tudná megfejteni.(Jack Bauer meg maximum szétzúzná a gyári hűtőt...
)
-
Hunork
veterán
válasz
agemate #17657 üzenetére
Hali!
Én is padlóztam, hogy az i3 2100 ilyet produkált, mikor betettem (és nem ez volt az első proci...), valószínűleg ez annak is köszönhető, hogy a BIOS-ban engedélyeztem a CPU/Chassis Fan -nál a személyes beállítást, és 5-ös értéket adtam meg. Nem tudom, de a hűtőcsere után minden tökéletes lett...
-
darál0w
Jómunkásember
-
Brekkk
senior tag
válasz
agemate #17458 üzenetére
Nekem a I5-2400-as 1,064 V-al is tökéletesen üzemel terhelés alatt. Ez a minimum ennél lejjebb nem tudok vele menni.
A power saving opciót ne használd, nem lesz a rendszer 100% ig stabil vele. Amíg nálam be volt kapcsolva, néha nem boot-olt be vele a WIN7. Túlságosan sokat levett a feszültségekből.
-
N_A_S
veterán
-
N_A_S
veterán
válasz
agemate #8480 üzenetére
Szerintem a VGA-t külön kell számolni. Amit linkeltél abba pl nem szerepel x16-os sáv. Még annyi hogy H61-ből nem láttam full ATX-es lapot, mATX-be meg nagyon nem is tudnak több PCI-E csatit a lapra integrálni, mint amennyit a PCH megenged, de lehet hogy Brekk többet tud ebben segíteni.
MOD:
És hogy a kérdésedre is válaszoljak elvileg nyugodtan mehetnek a bővítőkártyák a lapba. De az IRQ kiosztást csak max úgy tudod befolyásolni hogy a nem használt eszközöket letiltod a BIOS-ba. ASRock és ASUS P67-eknél volt ebből probléma, illetve Giga UD4 és felette (amikbe több integrált eszköz van az alap 3-nál). Nem ment TV kártya, hangkártya, stb...Gigák a billentyűzetek és egerek között is szeretnek válogatni (ez nem IRQ probléma szvsz, csak ha esetleg Gigára esne a választás jó ha tudod).
-
N_A_S
veterán
válasz
agemate #8477 üzenetére
Általában 3 integrált PCI-E x1 eszköz van egy alapfelszereltségű lapon (LAN, AUDIO, PCI Bridge). Ha erre gondolsz / gondolnak, akkor P67 esetebén 8-3, H67 esetében 6-3 marad.
Ami valószinüleg igaz is, mert az X16-ot leszámolva az én lapom esetében van a fenn felsorolt 3 integrált eszközön kívül: 3 PCI-E x1 + 1 PCI-E x4, + 2 PCI (ezt az integrál PCI Bridge vezérli PCI-E x1 sávon)
De csak találgatok, lehet teljesen hülyeség amit írok.
-
N_A_S
veterán
válasz
agemate #8467 üzenetére
Nem nagyon láttam még itt H61-es lapot. Btw grat az i3-2100 vs Phenom II X4 955 - játékok teszthez!
(#8468) fgordon
Virtual Machine Extension (Vanderpool)
Virtual Mode Extensionezeket támogatja a 2600K
(#8473) Kvg
Nálam a Blu-k ezt CL9-be hozták. Mitől olyan átlátszó neked a Linx? -
N_A_S
veterán
válasz
agemate #8462 üzenetére
Esetleg ez, ha még belefér: INTEL DH67BLB3 OEM de itt vannak ettől is olcsóbb Intel lapok.
H55-nél nem lehetett teljesen letiltani az integrált VGA-t, 1-2MB-ot mindenképp lecsípett a rendszermemóriából. Ez élményindexben jelentkezik (4 GB alatt, nem ad 5.9 felett), de ezen kívűl nem sok károd fog származni belőle, ill. lehet hogy H67-nél ezt már megoldották.
(#8460) Qru
Átjött persze, csak fogalam tisztázás végett linkeltem be, illetve ha valaki használja a keresőt akkor így talán megtalálja(#8463) mixi80
A LoVo HyperX-ek rendben vannak, btw a sima Blu / Grey-el se lesz probléma. A Grey az hybrid, elvileg Sandy ready, de hivatalosan 1.5V a maximum feszültsége a Sandy-s ramoknak, pl: Corsair Vengeance, GSkill RipjawsXNekem az 1.65V-os 1600-as ADATA Gaming V2 -k is tökéletesen mennek 1.548V-on 2133-at CL9-be. De most ezeknek kicsit felment az áruk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Intel I5-9400F / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest