Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
AirBooms
üzenetére
eléggé nem jól látod a dolgokat, egyáltalán nem priviztünk, még csak meg sem szólítottál privátban (biztos én voltam
) és én azért kértem elnézést mert picit túlreagáltam a te készséges segítségnyújtásodat - még neked állt feljebb h meg mertem kérdezni olyan dolgot ami talán ezer hszel előtte volt... 
egy kérdésemre kaptam választ valakitől, csak azért linkeltem be ismételten mivel neked címeztem és !hátha! elkerülte a figyelmed a legalább 6-7 kérdés - de te fura mód támadásnak vetted - nem célom továbbra sem a veled való kommunikáció, mert lehetetlen - én csak azt próbáltam lehető legfinomabban ide beírni ha már megkérdezi valaki ennek a topiknak a látogatóit, akkor ne fennhéjázós hangon válaszolj neki vissza... csak mert ettől a falnak megyek, mintha olyan bűnt követett volna el amiért tarkólövés jár! és picit flegma is valamilyen szinten... te is voltál kezdő, neked se tetszett volna a hasonló szitu - add meg a tiszteletet másoknak is elvégre PH tag vagy

+ha már valaki nagyon akar kötekedni, (de miért akarna
- ez nem arról szól) bele lehetne abba is kötni h néha nem szerkeszted a hszeidet, határidőn belül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- Intel Core i7 9700 12mb 8core 4,7Ghz processzor
- Intel Core I9 14900KS - 24mag/32szál - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I5 14500 - 14mag/20szál - Új, bontatlan - Gari 2027.03.11. -ig - Eladó!
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és én azért kértem elnézést mert picit túlreagáltam a te készséges segítségnyújtásodat - még neked állt feljebb h meg mertem kérdezni olyan dolgot ami talán ezer hszel előtte volt...