Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
rvn_10
senior tag
Sziasztok! Egy kis off: van 2 ddr3 memória egy 1066 os meg egy 1333 menni fog egyszerre a kettő?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Fail3D!
üzenetére
Persze... először csicskáztatja, aztán teherbe ejti és az abortusz bizottság elött "aláz"-za mikor azt állítja, hogy nem is ő hanem egy 6 magos az apa.
Most komolyan.... számítási teljesítményben lehet akár 15-30% különbség közöttük a szorzó miatt a tuningolt 2500K javára, de a mai játékokban ennek töredéke érvényesül. Szóval ez elég mesze van az "aláz" fogalomtól, bármelyiket is tekintjük alázósnak....
-
Fail3D!
addikt
udv, csak annyit kerdeznek amit azthiszem tudok, de 1 kedves baratom aztmodnja nincs igazam
szoval 1 tuningolt 2500k-t, egy sima 2600 jatek szempontjabol alaz?
-
Gallowgater
tag
Szia!
A konfigot lent megtalálod.
Teljesen alapjáraton, minden huzavona nélkül nekem ezek vannak, kiegészítve a többi hőmérséklettel:
23 °C szobában:
Alapjárat
VGA 42-45 °C
Alaplap 39 °C
Proci 26 °C
HDD 32 °CTerhelés (BF3 után)
VGA 60 °C
Alaplap 39 °C
Proci 30 °C
HDD 34 °CKilépést követően bő egy perc után már vissza is hűl az alapra
Üdv, Gallowgater
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Flashback
üzenetére
Én nem szertetek konkrét alkatrészeket, főleg nem alaplapokat ajánlgatni.
Kb azonos felszereltségű alaplapok között nagyon nehéz választani, műszakilag indokolni meg hát... nem mindig lehet. A chipset azonos, legfeljebb elhisszük, hogy az aranyazott kondik tényleg hosszabb élettartamot biztosítanak, de majdnem mindegy hogy 5 év vagy 8, mert sokkal elöbb lecseréljük. (megjegyzem... 10-12 éves gépeket még üzemeltettek, érdekes hogy azokban a "komersz" kondik nem mennek tönkre napi 10 óra üzemidőtől sem...)
A Giganak már nem hisszük el hogy PCI-e 3.0, az Asrocknak meg igen, de mire lesz ilyen VGA-nk..... már megint lapot cserélünk.
A Gigát régen azért preferáltam, mert dupla mennyiségű rezet használt a nyákon, ez nagyon jót tett a hőeloszlásnak... aztán ez az előny valahogy elolvadt.Ami befolyásolhat kb azonos képességű lapok között:
- korábbi gyártói preferenciák - elégedett voltál XY lappal és gyártójával
- karakteres / grafikus Bios szimpi (lehet csak 1x használod)
- milyen hűtés van a tápellátáson (biztos számít?)
- A laphoz jár extra: előlep, szoftver, kesztyű, stb
- na és persze az ára......
- autentikus forrásból olvastad melyik lap jó/rossz.De mi az hogy jó meg rossz alaplap????????
Legfeljebb meghibásodási arányt lehetne objektív paraméterként értékelni, de nincs ilyen publikus adat. Ha van megbízható szervizes ismerős, akkor megkérdezni melyikből hoznak vissza kevesebbet.Szóval nem tudom... én olyat választanék, amin 4 db nativ "SATA III" port van és nem pedig segédcsipről megy.
Ha magamnak vennék Z68-at ezt választanám: [link]De az általad linkelt Giga lehet épp ilyen jó választás, ha a szinte jelentéktelen ficsőrőkben az elképzelésedhez közelebb áll.
-
válasz
fsb1000
üzenetére
Mivel hosszú távra tervek egy gépet, ezért szeretnék minél több:
- SATA III portot
- USB3 portotopciós lenne a NVIDIA SLI támogatása mivel a grafikus tervezőprogram amivel dolgozom csak Nvidia-val hajlandó jól működni. Persze a PCI-E 3.0 is jó lenne.
Szóval ennek a tükrében mit tudnál ajánlani?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Flashback
üzenetére
Nem akarok beállni a Gigabyte szidók sorába, de...
Én is Asrockra váltottam, és nem bántam meg.Ettől függetlenül úgy gondolom ez egy átlagosan felszerelt lap, de nem ismerem a BIOS-át, és még semmilyen közvetlen felhasználói véleményt nem olvastam róla.
Ha neked az Asrock nem szimpi, akkor ez a lap is jól fog szolgálni.Legalább már odaírják:
(All PCI Express slots conform to PCI Express 2.0 standard.) A 3.0 már elfeledve... -
klambi
addikt
1 mobil i7 720QM-ben hogy tudom kikapcsolni vagy állítani a turbo boost-ot, állításon azt értem hogy max 2.0Ghz-ig emeljen órajelet, ne tovább...ha lehet?

-
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Valaki tudna tanácsot adni, esetleg segíteni memória beállítás terén.
4600 Mhz tesztelem a processzoromat.
1.310V LoadL. 1 VTT 1.168 / DDR3 1.65V 2133 (Kingston HyperX 2133 2x2Kit)
A gondom az hogy CrySis warhead pálya betöltése során hibát észlel.
Ha vissza veszem a memóriákat 1600Mhz-re 9-9-9 24-re nincs gond.Ha a processzort 4200 - ra leveszem 1.25V körülire akkor sincs gond. Tehát nem értem, elfogy a feszültség a memória moduloktól vagy mi?!

Eddig gond nélkül ment 2133Mhz-en bárhol. Szerintetek elhalálozhat attól is hogy 1.5V használom 1600 on?!
(Mert igazából 18xx 1.65V ill. 2133Mhz van megadva)Vagy esetleg túl kevés kakaót kap valami?!

-
Milyen lapot érdemes most venni 30-35körül, i5 2500K-hoz?
Memóriát hozzá (8GB)?
Köszönöm! -
-Solt-
veterán
Urak!
Gigabyte lapokon a biosban miért nem találok ilyen funkciót?
"CPU Spread Spectrum"
Idegesítő ez a 99.8-s bclk...

-
K1LLMy53Lf
őstag
hali!
tudna valaki segíteni, hogy melyik megfizethető (~30k körüli összeg) P67 vagy Z68as lap rendelkezik a legjobb sata 3as portokkal? Tehát melyikkel lehet teljesen kihasználni egy OCZ vertex3as ssd-t pl? (550/500 sebesség)
Azt olvastam, hogy a marvell 9128as vezérlőnek ~450körül van a csúcs... egyedül a 9182es, ami már jó, de az meg vmelyik felsőkategóriás asus-on van csak... és ahogy néztem sajnos az Asrock-oknál is elég gyenge a sata 3...:/
Előre is köszi a segítséget!

-
zka67
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Valaki nem tudja, hogy ebben a kib.szott országban hol lehet előlapi USB-panelt beszerezni?
Pl. iPon-nál: DELOCK 91477 eSATA/USB/FireWire/HD Audió 3.5“ előlap
-
válasz
katt777
üzenetére
Asrock lapomnál ha auto-n hagyom a TDP limitet, akkor LinX alatt 3500-ra lemegy az órajel(offset -0,1V, szorzó 40x). TDP limitet 140-re téve 4000-en megy a proci, de jobban is melegszik 10 fokkal, szóval én hagyom, jó ez így, más alkalmazások alatt 4000-en megy egyébként.
A beállításaidat pedig köszönjük! Egyszer ha lesz kedvem nekiállok a további tuningnak a táblázat alapján. -
fsb1000
nagyúr
-
ffodi
veterán
válasz
fsb1000
üzenetére
Ez rendben van, de a procimnak 5,2-5,3GHz körül vége van (bár 2 maggal még nem néztem meg), és biztos vagyok benne, hogy lesznek 5,6-5,8GHz-es eredmények simán (SB-vel), főleg hogy nincs kikötés a hűtésre, valakinek pedig már X79-es rendszere is van.........
subaruwrc:
Az a baj, a verseny elején szereplő eredményeknek köze sincs a végeredményekhez. Utolsók biztos nem leszünk, de a románok mindig jó procikat válogatnak maguknak.

-
subaruwrc
félisten
válasz
fsb1000
üzenetére
átlagolnak
még kb egyik országnak sincs meg az 5 eredménye úgyhogy szórakozzatok csak
elsőre lenyomni a románokat kár becélozni. egy kis csapatépítő tréning, fogjuk fel úgy. mindenkinek van értelme nevezni, van aki 3900 as wolfdalellel indul, ne körülményeskedjünk ..
ffodi
te se
-
fsb1000
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
És hogy lehet lenyomni a románokat?
Átlag pontszámot számítanak (mert akkor az 5,1-el rontom a csapatot), vagy összeadódnak a pontok? Vagy hogy megy ez?
És ugye Win7/64 lenne a jó, nem pedig XP.
---
ffodi: éjjel már minuszok vannak, egy "erkélyes" projekt valamit számíthat
-
katt777
félisten
válasz
fsb1000
üzenetére
Az, hogy a tönkrement procik helyett a résztvevők jó drágán újakat vegyenek.

Valaki nem tudja, hogy ebben a kib.szott országban hol lehet előlapi USB-panelt beszerezni? A gyártó nem ad, a lapon ott a csati, bezzeg hátul kivezetik, ahol a kutya sem használja, mert ember nem mászkál a gép mögé vinyókat meg USB-ket dugdosni, főleg, hogy amilyen formatervezettek az pendrive-ok, nem is lehet bedugni őket oda.
-
katt777
félisten
válasz
mcwolf79
üzenetére
P5Q és i7-920 topicban még küldtek mások is beállításokat, ma már mindenki inkább megtartja magának. Ha valaki megspórol ezzel némi kínlódást, én örülök.

Tommee: Hát, a TDP limit egy nagy f.szság. Ha beállítom arra, amennyit a CPU fogyaszt, sokkal lejjebb veszi a teljesítményt, ha meg magasabbra állítom, annyiból hagyhatom auto-n is.
A legésszerűbb az offset beállításra hagyni mindent, és úgy kitesztelni, ahogy én tettem, akkor nem szalad el semmi, és a teljesítmény is meglesz.davidsz: Az auto OC nálam 103x43-ra lőtte be a rendszert, jó magas feszültségekkel. Semmi másra nem jó, minthogy összezavarja a felhasználót, a normális tuning teljesen másképp megy.
-
subaruwrc
félisten
válasz
Erdei88
üzenetére
NA, akkor a vállalkozó kedvűek, és minimum 5ghz bench képes sb-vel rendelkező emberkék legyenek szívesek megmozgatni picit magukat, és ERRE a versenyre csináljanak eredményt. A feltételek, hogy az ott található háttérképet kell beállítani a teszt idejére
ezt majd letölteni innen az UCBENCH2011 nevű programot. ezekután még annyi dolgotok van, hogy maximum 2 processzormag legyen aktív ( ht szerintem mehet mert már van olyan eredmény a listában ... ) és minnél magasabb órajelen letolni a tesztet. Csinálni egy képernyőmentést, majd feltölteni IDE. remélem jó lesz a link, ha nem akkor kérdezzetek. Hwboton regisztrálva kell lenni és magyarország zászlója alá kell tartozni hogy érvényes legyen a beküldés. Előre is köszönöm annak aki segít ! Have fun !ja igen : FIGYELMEZETÉS az ucbench elég erős proci terhelő alkalmazás, a végefelé kb prime 95-nek felel meg szóval figyeljetek oda a hőfokokra, és a feszekre.
-
ÁdiBá
veterán
i7 2600K processzorral bátran lehet akár 6990 CF is építeni.
Gondot nem fog okozni a processzor lassúsága.Ahhoz hogy két HD6970-est kitudj teljes mértékig használni, ajánlott magas felbontáshoz oda rakni őket.
FullHD az alap, az alá nem szabad, nem ajánlott ilyen kártyákat összerakni.
Processzor terén nem lesz gondod pár évig, egy 2600K-val.
Nagy batár hűtőt én szívem szerint nem vásárolnék rá. Egy kellemes középkategóriás ventilátor szettel is bátran viszi a 4.5 - 4.0 Ghz-et.Többit itt.:
Milyen videókártyát?!
Milyen ram-ot vegyek?!
Milyen alaplapot?!
-
Yhron
csendes tag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni! Mostanában fogok új gépet összerakni és ezzel kapcsolatban van pár - nah jó, nem is olyan pár
- kérdésem.Tehát kezdjük az elején: egy i7 2600k procira építem a rendszert, de van még pár kérdőjel, igyekszem szépen sorba szedni a kérdéseim és ha tudnátok segíteni, azért nagyon hálás lennék!
1: alaplap téren erre gondoltam: Gigabyte GA-P67A-UD3P.
Ez szerintetek - ebben az árfekvésben - jó választás lenne?2: Videokártya: melyik az a kártya, amelyikkel teljesen kitudom kihajtani ezt a procit - esetleges jövőbeni ésszerű túlhúzást is figyelembe véve? Árbeli okok miatt egy HD 6970es kártyában gondolkozom a kezdeti időszakra, majd később még egy ugyanilyet mellé CF-be.
Két ilyen kártyát CF-ben ki tud ez a proci hajtani, vagy nem?3: Milyen - léghűtést - javasolnátok hozzá? Milyen hőmérsékleti értékek tekinthetőek normálisnak ennél a procinál alapjáraton, illetve intenzívebb - pl. játék - használat mellett? Húzás nélküli használatot gyári hűtővel is "át lehet vészelni" egy ideig?
4: RAM. Első menetben egy 8Gb-os kit-et szeretnék venni, de a kérdés, hogy milyet lenne érdemes? Például egy Corsair 1866 Vengeance megfelelő lenne?
Nagyon köszi előre is a segítségeteket!
-
diegho
nagyúr
válasz
hermanyi
üzenetére
Pénteken délelőtt még nem volt sehol. Köszi. Amúgy ez ilyen tipikus kamu bolt, 1-2 hét rendelésre, múltkor hasonlóan rendeltem egy 6870-et 36-ért, 2 hét után se lett belőle semmi, szóval ezek biztos nem magyar nagykerben vásárolnak, mert ott egyiknél sem látom még a lapot

-
hermanyi
addikt
-
diegho
nagyúr
Pro3 Gen3 miért nincs itthon, nem tud valaki valami infót róla? Ez lenne talán a legjobb választás.
-
Erdei88
veterán
"Prémium arany kondik
A Fatal1ty alaplapcsalád minden kondenzátora valódi luxus, prémium arany kondenzátor. Ezek, a 100%-ban japán gyártmányú száraz kondenzátorok elegáns, magas fényű kondenzátorok prémium arany bevonattal, a hosszú életet és a stabil teljesítményt jelképezik."Extreme 3 Gen 3-nál is ez van írva

-
ÁdiBá
veterán
válasz
Savanya
üzenetére
Nem feltétlen így igaz.
OffSet módban 0.005 Lépcső van. Fix módban nálam 0.015.Picit az ASRockról.:
V16+2 CPU Power PhaseA Fatal1ty sorozat alaplapjai V16+2 Power Phase alkalmazásával került kialakításra, robusztus alkatrészekkel és a CPU egyenletes tápellátása mellett. A Fatal1ty sorozat páratlan túlhúzási képességeket kínál, valamint jobb teljesítményt a legalacsonyabb hőmérséklet mellett, az igazi PC gamerek számára.
Prémium arany kondik
A Fatal1ty alaplapcsalád minden kondenzátora valódi luxus, prémium arany kondenzátor. Ezek, a 100%-ban japán gyártmányú száraz kondenzátorok elegáns, magas fényű kondenzátorok prémium arany bevonattal, a hosszú életet és a stabil teljesítményt jelképezik.
Én szerintem az ASUS hasonló teljesítményű alaplapjai marhára elvannak árazva az SB processzorok alá...

-
Savanya
addikt
-
-
Savanya
addikt
válasz
diegho
üzenetére
LE pedig nem elvont lap . Ott van minden benne amire szükség van és Asrockkal ellentétben sokkal kevésbé droppol . Energiagazdálkodás tuning mellett is ugyanolyan mint a többi lapé .
Legnagyobb előnye Asrockval szemben hogy sokkal finomabb a feszültség állítás , nem olyan elnagyolt . -
diegho
nagyúr
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Puritán ez tény, viszont van IGPU kivezetés, ami néha jól jöhet. Amúgy a P8P67 LE elég elvont lap, nincs nagyon sok opció a biosban, ami a hasonló kategóriás lapokban ott van. MSI-ből a tuning melletti energiagazdálkodás hiányzik. A P67 Pro3 ami kiemelkedik a mezőnyből a 8+2 fázis miatt és valószínűleg tuningban többet tud, mint a többi, de erre nincs szükségem.
-
stm_
tag
Igen, ezekkel a dolgokkal tisztában vagyok.
Csak amíg dúrván 55k a 2500k addig 75k a 2600...boltban.
Ennek ellenére itt az aprón lényegesen nem olcsóbb az i5 míg az i7 a bolti árhoz képest szerintem igen.
Emiatt vagyok viszonylag tanácstalan.A HD Graphics 2000 ill. 3000 közötti különbséggel kapcsolatban van valamiféle tapasztalat.
Erről jut eszembe. Az IGP-t ugye ki lehet teljesen lőni és nem vesz a fizikai memóriából? -
ÁdiBá
veterán
i5 2500K / Játék, túlhúzási lehetőség ha lesz rá szükség, nem kell HT játékokhoz
i7 2600 / Játék, túlhúzástól elhidegült usereknek, + HT (átlagos felhasználásra felesleges)Én 2500K - ra szavazok.

(#17718) SSSSsheef Csak azokban a deszkákban lehet tuningolni a K jelű processzort, illetve a Z68-asban még lehet használni az Igpu chipet is.
-
stm_
tag
Üdv!
Processzor vásárlás előtt állok és szeretném a véleményeteket kikérni.
Bolti dobozos Core i5-2500k vagy egy OEM core i7-2600.
Dúrván egy árban van a két procc.. pontosabban 3k mínusz az i7 javára.
Átlagos felhasználásra lenne..
Vélemény..ki melyiket részesítené előnyben? -
ffodi
veterán
Teljesen rendben van szerintem, a megadott adatok alapján. Gondolom a ram cl9-10.
Simán rendben van. A programban a számítási teljesítmény függ a ram órajelétől és időzítésétől is. Szóval mondjuk 2133MHz-en Cl9 1T-vel, ugyan ilyen proci órajelen bőven 70 GFLOPS fölött lenne.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Stukker1987
üzenetére
Valószínű, igen.
LinX v0.6.4 (AVX)Teljesen alapon megy a rendszer most
i7 2600K / DDR3 1600Mhz
64BiT / 8 Threads
Problem Size 10.000 Memory (Mib) 772
Size 10.000 / LDA 10.008 / ALIGN 4 / Time / 9.797 / GFlops 68.0684
Nem kevés ez egy picit?!
Lefuttattam a 3DMark Vantage teszt programot fizika nélkül, ott 22124 pontot kaptam a processzorra.Szerintetek?! Átlagos alapórajeles értékek ezek?!

-
vallas
őstag
HI!
Na én is beléptem a klubba egy: i3 2100-l asrock h61de/s3 lappal és 4 giga ddr3 1600 kingstonnal
Kihúztam a régi rendszer alól mindent, betettem az újat, simán bootolt, drivereket felrakta, öröm boldogság.
semmivel sem érzem gyengébbnek,sőt mint a q9400-t ami előtte volt.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Stukker1987
üzenetére
Én 4.5 Ghz kapok ilyen eredményt.
Ti hogy futtatjátok ezeket a teszteket?!
LinX?!
Be van kapcsolva ezek a C1/3/6 dolgok is illetve HT is nálatok?!
-
diegho
nagyúr
válasz
hermanyi
üzenetére
Nagy dilemma számomra is, hogy Z, vagy P lap legyen a kiválasztott. Talán amiatt fogok a Z mellett dönteni, hogy alig kerül többe. Giga lapok továbbra sem ajánlottak? Van egy matx lapjuk, ahol kép alapján több hely van a procinál és pont azt tudja ami nekem kell, valamint olcsón meg is tudom szerezni: z68m-d2h.
-
hermanyi
addikt
válasz
DanielXXXV
üzenetére
vagy a z68 pro3
én a két asrock közül választanék és én a Z mellett álok -
Brekkk
őstag
Alaplapon megviccelelt nagyon csúnyán. Sima gyári ventim van a gépben. 1,032 V mellett a 2500 K-hoz tökéletesen elég (Undervoltage). Most csinált egy olyat a lapom, (GIGA P67 UD3 B3), hogy hibásan olvasta ki a proci VCORE értékét. 1,3 V-ot kapott a proci. Ez még nem is lenne gond, de a proci hőmérséklete vagy 20 percig 93-96 fok körül alakult. Nem voltam a gép mellett nem figyeltem. Lehet ettől bármi baja a procinak? Vagy úgy működik, mint a P4, ha a proci túlmelegszik leveszi a teljesítményét v egyszerűen lekapcsolt.
A VCORE értéket csak BIOS resettel tudtam visszahozni. -
diegho
nagyúr
Nem proci, hanem alaplap kérdés, de szerintem elfér itt is.
Az adatlapomon lévő gépben úgy érzem eljött az ideje, hogy lecseréljem a lapot, mivel a hűtőmet nem tudom rendesen feltenni rá (túl közel van a pci-e foglalat a cpu foglalathoz és nem fér el a hűtő, csak keresztben) ezért a levegő áramlás a házban most elég hülyén van megoldva. Tehát atx-es lapot kell vennem, nem akarok sokat rákölteni, mert húzni nem nagyon fogom, max egy 4ghz-ig, de alapon is elég a proci jelenleg. A kérdés egyszerű, 25k körül kellene lap, amit itt kapni azok:
Asrock P67 pro3
Asrock Z68 pro3
Asus P8P67 LE
MSI P67A-C43Mit ajánlotok? MSI-m volt már C45 személyében, tudom, hogy nincs offset és energiagazdálkodás tuning alatt. P8P67 LE-ről tudom, hogy a tuning elég érdekes vele, ugyanis egy rakás dolog hiányzik, de offset-el elég jól be lehet lőni a feszt, valamint a turbo szorzó állítással lehet húzni is, Asrockok talán a legkevésbé problémásak, de ott csak 2 év a gar. Én úgy érzem kb mindegy melyiket veszem, de hátha mégis tudtok valamit, ami miatt egy kiemelkedik (oké P67 Pro3 8+2 fázis, de tuning hiányában ez olyan mindegy).
-
oxox
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
nekem ugyan K-s de alapon jaratom (az emlitett programok szepen szaladnak)

oxox -
C64
őstag
válasz
Stukker1987
üzenetére
köszi,l az már megvolt, ez alap.
0.14v kellett neki a stabilitáshoz, most már linx stabil
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- BMW topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- PLC programozás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, bontatlan - Gari 2029.02.05. -ig - Eladó!
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium Megkímélt állapot 88% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

:

Múltkor ugyan így jártam, szóval ha ez van megadva: "Use 2 processor core(s) in total.", akkor csak tényleges kétmagossal lehet tesztelni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)