Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
nekem ilyen van.
szódával elmegy.
a színeket ez sem adja rendesen vissza, de nem olyan vészes. (a céges iiyama-nál százszor jobb!)
első tesztem a színteszt volt, és elsőre észre sem vettem, hogy nem olyan tökéletes.
azóta már jobban megfigyeltem, és azért ott vannak a csíkok, de tényleg nem zavaró. lehet csak a nagy felbontás miatt látszik kevésbé.
viszont én a 246bw-t venném, abban nincs hagszóró meg hdmi és nem ezek a hülye érintőgombjai vannak (bár nem sokat kell őket nyomkodni hálistennek), és sokkal olcsóbb
vagy vedd a 2693-at, annak jobbak a színei.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG (LH98QMCEBGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / FreeSync!
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD - pár fekete pötty a panelben - HDMI - asztalra csavarozható!
- Rog Falchion Ace bill,Rog Impact 3 egér,Rog XG27ACS-W monitor,ROG xxl egérpad, secretlab monitor arm
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest