- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trap22
csendes tag
válasz
silentkiller #267 üzenetére
Mi alapján tiltogattam le? Első körben amelyik appnál a kernel verziószáma van, azt hagytam. Gondolván, hogy azt nem jó piszkálni. Fagyasztottam viszont a samsung appokat, meg a knox tucat appját, szervízét. (Hangsúlyozom, a root előtt, a kernel frissítés után már jelentkezett a véletlenszerű reboot! Tehát NINCS köze a roothoz. Szerény véleményem szerint a Knox-hoz sem, kicsit bugos a frissítés. Ez is azt indokolja, hogy kurtítani kell☺)
Ezután a sok nyomtatós szarságot, és azokat amikre nyilván semmi szükségem, pl. Exchange, email (nem Gmail), magazine widgettől az allshare.. -ig. Video, zene és még sorolhatnám... hiszen mindenkinek megvan ezekre a kedvenc appja.
Van egy okos progi: talán WakeUp Locker a neve, a lényeg, hogy kigyűjti pár óra futásidő alatt, hogy mik hányszor ébresztik fel és használják a gépet. Ebből még lehet szemezgetni☺ Utána leszedhető ez is, mert a free csak megmutatja, de nem csinál semmit. Fagyasztásra pedig a Titanium backup kiváló! Sajnos meg kell venni, de mentésre is ez a legjobb! A greenify -féle állandóan futó appokat, amik állandóan belenyúlnak a rendszerbe nem szeretem. Nem egészséges hosszútávon az állandó kill. Azt kell megakadályozni, hogy el se induljon, ami nem kell!
De nem akarok nagyokosnak tűnni, lehet csak szerencse dolga, hogy nálam megszűnt a reboot a nagytakarítás után?
Hihetetlen mennyi verziót olvastam, az akksi töltöttségi szintjétől az energiatakarékos módig, mindenki próbálja valamire visszavezetni. A bug az bug sajnos😩 a samsungtól mondjuk többet vártam volna!
Vissza kell rakni az alap kernelt, ha más nincs, vagy megvárni a lolipoppot. -
bwoay
nagyúr
válasz
silentkiller #221 üzenetére
igaz, ez jogos! nekem is Szlovákiából sikerült beszerezni, de ha összehasonlítjuk az ottani 81 rugós árat és az itteni 100e. Ft-os Tab S-t, akkor még mindig egy reális alternatíva. Számomra a hátrányok meg az előnyök kb kompenzálják egymást, külsőre meg összességében jobban tetszik a gép az S-nél. Aki parázik az AMOLED-től (a Media Marktban kiállított darabok rendre be vannak égve), esetleg ragaszkodik a Snapdragon 800-hoz, még mindig be tudja szerezni az országon kívülről.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest