- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
Senkifia* #317 üzenetére
9.-én írtam az újraindulásgatásról. Akkor ment rá a hardreset, TB-ol visszaállítva minden. Tegnapig bírta, mikor is megint elkezdett újraindulgatni. Múltkor youtube adaway frissítése után kezdte, most pedig a swiftkey bill frissítése után. Hiába installáltam le, folytatta, de nagyon durván 5-10 percenkét újraindult. Hardreset, TB mentések vissza, tegnap óta megint hibátlan. Nem tudom egyszerűen mihez kötni az újraindulásokat mitől kezdi el.
-
Avicularia
veterán
válasz
Senkifia* #315 üzenetére
Nem hiszem, hogy bármi értelmeset tudnának mondani, ilyen szempontból és bürokráciából sokkal rosszabb hely ez mint Magyarország.
Egyébként tegnap elkezdett megint újraindulgatni. A youtube adaway modult frissítettem xposed alatt előtte, bár lehet semmi köze hozzá. Eddig is fent volt és nem csinálta. Arra meg szükségem van, nem akarok reklámokat bámulni youtube-on. -
-
Avicularia
veterán
Ma nyomogattam keményen újrarakás után, egy újraindulás nem volt. Szóval 100% hogy a knox kikapcsolása root után okozza ezeket az ok nélküli reboot-okat.
-
Avicularia
veterán
Gyári rom felment odinnal, aztán cf autoroot odinnal, utána twrp vissza, hardreset. Utána megint rákérdezett a knox-ra a SuperSU, itt cancelt nyomtam. Belakom megint és meglátjuk lesz-e újraindulgatás.
-
Avicularia
veterán
sajnos cm12 nightly alatt is újraindulgat
itt az írják, amiatt hogy ki lett kapcsolva a knox [link] gyári romon megértem, bár nem tudom ennek mi köze van a cm12-höz.
Ezen kívül néha a wifi elmegy, nem szakad le a routerról, egyszerűen nincs net. Egy wifi ki-bekapcsolás megoldja. Mondjuk ez lehet egy sima bug, majd javítják. -
Avicularia
veterán
Ez alapján megoldódott a cm12 bootloop [link]
30.-ai simán felment, 30 sec alatt be is bootolt kb. -
Avicularia
veterán
Sajnos bootloop van a cm12 nightly-val
Visszaraktam twrp-ből a gyári romot, az bootol simán. Nem tudom mi a gond, oneplusra csomószor telepítettem cm12 nightly-t és felment hiba nélkül. Itt meg nem.
-
Avicularia
veterán
LG gpad 8.3 sem rossz, csak a kijelzője kicsit sárgás. Mindhárom tablet van itthon, asszonynak egy Tab S 8.4-e van, szóval van összehasonlítási alapom.
Viszont ez az újraindulgatás rendkívül idegesítő. Valamint az uptime-nál nem látszik hogy újraindult, nem kezd el előröl számolni. Ezért most feldobok egy cm12 nightly-t. -
Avicularia
veterán
Ezt próbálta valaki? [link]
-
Avicularia
veterán
Heliumot nem tudom belőni, nem akarja felismerni a tabot. Legfrissebb samsung driverek telepítve.
Egyébként 4.4.2 van rajta, a régi tulaj csak megvette augusztusban és semmit nem csinált vele, mert a laptopját jobban szeretiTalál is frissítést, gondolom 4.4.4. Érdemes felrakni?
-
Avicularia
veterán
Sziasztok
Ma hirdettek egy szinte nem is használt fehér wifist 38K-nak megfelelő koronáért, szóval nem tudtam nem megvenni. Asszonynak van egy 8.4S-e, legalább össze tudom hasonlítani a kettőt.
Eddig egy LG gpad 8.3-at használtam. Root-al hogy állunk? Gondolom itt is csak akkor lehet ha ugrik a knox.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest