- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabám
addikt
Hét egyértelműen vannak hiányosságai a Badának. De ha tudsz ezekkel élni, akkor nincs min gondolkozni. Én egyszerűen imádom mindenével együtt
Másik, tuti van a Vodának raktáron még SAMOLEDes verzió. Szal nem kell aggódni. Az SGS meg tényleg drága. Meg nagyon nagy is. De ember válogatja. . .
-
csabám
addikt
Vágom. És annyi pénzt nem ér meg a nagyobb de szarabb kijelző. Akkor inkább SGS - t kell venni. 120 ropi környékén már hozzá lehet jutni függetlenül, nem beszélve a egy - két hetes használtakról (90e- 110e). De persze ez egyéni vélemény. Én teljesen meg vagyok elégedbe a Wave - emmel csak nyomják hozzá a fw - et amiben érdemleges javítások vannak és jöjjön a fizetős apps és a prem. social hub. Nagyjából ennyi. De egyelőre meg vagyok ezek nélkül is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest