Új hozzászólás Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Lehet valamit tudni a megjelenéséről? Korábban úgy olvastam, hogy novemberben lesz Németországban, rá egy hónapra UK-ban, de ettől valami közelebbi nincs?
Üdv
István -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
dave_gahan #35 üzenetére
Ez nagyjából akkora mint az i8910HD.
[link] -
csabám
addikt
válasz
dave_gahan #35 üzenetére
Tessék csemegézni /fent, jobb oldalt van a kereső ahol szavakra lehet keresni/. Bocsesz, h nem írom le de túl hosszadalmas lenne
: mobilarena.hu/tema/re_samsung_s8500_wave_a_harmadik_kiraly/friss.html#msg7882 .
-
AS
félisten
Képek:
-
gazfickó
tag
Ez is jól néz ki, hisz első ránézésre tök ugyanaz mint a mostani Wave , de nekem ez a középső gomb nem jön be annyira mint a mostani amivel el van látva... Ami jobb ( eddigi információink alapján
) az a kijelző mérete. Szerintem
-
csabám
addikt
Hét egyértelműen vannak hiányosságai a Badának. De ha tudsz ezekkel élni, akkor nincs min gondolkozni. Én egyszerűen imádom mindenével együtt
Másik, tuti van a Vodának raktáron még SAMOLEDes verzió. Szal nem kell aggódni. Az SGS meg tényleg drága. Meg nagyon nagy is. De ember válogatja. . .
-
chubii
senior tag
Amúgy megfelel nekem a Wave, csak néha 1-2 negatív hsz. elveszi a kedvemet tőle.... Most abban reménykedek,hogy SAMOLEDes Wave-et hozzom nekem a Voda 2 hét múlva...... jobb telót nem tudtam találni a Wave-nél, így marad. Az SGS túl megy a pénztárcám kapacításán, úgyhogy felejtős
Szerk.: használt teló nem játszik.
-
csabám
addikt
Vágom. És annyi pénzt nem ér meg a nagyobb de szarabb kijelző. Akkor inkább SGS - t kell venni. 120 ropi környékén már hozzá lehet jutni függetlenül, nem beszélve a egy - két hetes használtakról (90e- 110e). De persze ez egyéni vélemény. Én teljesen meg vagyok elégedbe a Wave - emmel csak nyomják hozzá a fw - et amiben érdemleges javítások vannak és jöjjön a fizetős apps és a prem. social hub. Nagyjából ennyi. De egyelőre meg vagyok ezek nélkül is
-
chubii
senior tag
Csak egy baj van/lesz az új Wave-vel. Biztos Wave (I) főlé fogják belőni az árát..... a 0,4""-el nagyobb kijelző,ami nem is SAMOLED ,kerül majd 10ezrekkel többe .....Nekem már a Wave is a felső költséghatáromat súrolja...... Gondolom semmi esély,hogy 100-110k-ért lehessen majd elvinni......
Viszont,most okosan kell dönteni,mert mire kijön a Wave II, lehet,hogy a sima Wave-ben is TFT lesz, nem pedig samoled......(#28) csabám : ha a kezdő ára 118.000. forint, mire hozzánk is eljut, kb 130-140k lesz belőle.... az meg szvsz semmiképp nem éri meg....
-
chubii
senior tag
Ez az új Wave úgy kellett most nekem,mint púp a hátamra . Most megint agyalhatok rajta,hogy melyiket vegyem,amikor hétvégén eldöntöttem,hogy Wave lesz
Hozzáteszem,hogy ma voltam Vodában, és az egész városban nincsen készleten,mivel " luxuscikk" vagy mit mondott nekem a hölgy. Csak rendelni tudnak, az meg kb 2 hét.....
Ti hogyan vélekedtek erről a telefonról ? Mostani Wave tulajok cserélni fognak rá, illetve a többiek melyiket választják inkább a 2 közül ?
-
Sdmv8
tag
Akkor most, ha jól vágom le a dolgokat, akkor választhatok:
Kesebb kijelző, de szebb képpel
vagy
Nagyobb, de nem annyira szép képpel -
Quasi_modo
nagyúr
Az én szemem eddig az AMOLED-et látja szebbnek, nem hinném hogy félretolják. Ezt inkább talán a sokféle vásárlói igény kielégítésére találták ki.
Esetleg előjáték valami sokkal komolyabb Badás készülék előtt.
Vagy pletyka. -
Dotcom
aktív tag
innetől a wave-nek vége sztem, kísérleti darab marad, nem kapja me, az 1.2-t az biztos. vegyed az újat az a lényeg.
-
Sdmv8
tag
Lehet, hogy ámátőr kérdés, de akkor melyik kijelző ad vissza szebb képet a sima wave-é vagy a waveIIes-é?
-
AS
félisten
Bada1.2 lesz rajta.
-
Ricardo
titán
Jól hangzik. A Super amoled nem sokáig húzta.
AS: Nem tud eleget gyártani így a megrendeléseket nem tudja teljesíteni, de saját magának se lenne elég? Ez nekem kicsit gyanús.
-
AS
félisten
Logikus jövőre elkészül Amoledgyár és utána Samsungé lesz teljesen az Amoled piac..
addig kihúzza Super Lcd-vel. -
Sdmv8
tag
Hújuj
Most már tényleg várok ezzel a telefon vásárlással kíváncsi vagyok erre a készülékre.
Elvileg akkor jobb képe lesz mint a mostani Wave-nek?Amit most találtam róla:
The Samsung S8530 Wave II will be available in Europe this November (with a confirmed German price of 430 euro or 590 US dollars).Megfogják kérni az árát.
Itt van egy-két érdekesség még: http://news.softpedia.com/news/Samsung-Launches-Wave-II-S8530-159219.shtml
-
Jadro
veterán
Fincsi az a 3.7. A ház mérete vajh növekszik emiatt, vagy csak okosabban használják ki a helyet? Egyelőre a Wave II-ről nem találtam fizikai méreteket.
-
AS
félisten
S8530 Wave II
Ugyan az mint a Wave csak.....
3.7 Super Clear LCD használ (Galaxy Tab)Hát mégis igaz a hír ö lesz Wave helyet, nagyobb kijelző jobb mint a Super Amoled? igaz ez nem sima TFT hanem valami Szuper LCD..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest