- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyiBácsi
csendes tag
válasz
JulianSinulf #118 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
CsMarc
tag
válasz
JulianSinulf #119 üzenetére
Szia!
Köszi szépen a válaszod!
Én Tv-nek is ezt fogom használni, úgyhogy sajnos nekem akkor ez nem jó. Egy 43"-os modell mellett fogom letenni a voksom.
-
HThomas
őstag
válasz
JulianSinulf #51 üzenetére
Pár nap alatt rá lehet érezni, hogy milyen, szóval az itthoni 14 nap is alkalmas lehet egy ilyen tesztre (elsőre biztos fura lesz annak, aki még nem használt ilyet)
-
iszoke
senior tag
válasz
JulianSinulf #46 üzenetére
Milyen helyen adnak 100 napot? Ilyenről nem hallottam a hazai boltoknál.
-
Sinesol
veterán
válasz
JulianSinulf #22 üzenetére
A linket a kolléga megadta, a dpi kapcsán annyit tudok mondani, hogy évek óta egy 163dpi-s 27 inches 4K monitort használva átlagos nézési távolság mellett nekem pixeles a 27-es WQHD-ra jellemző 109dpi. Egyszerűen a magasabb dpi pengeéles a szövegekkel, képekkel, mindennel, mig a 109 nekem kicsit szőrös, enyhén pixeles. De lehet ez is olyasmi, hogy a jóhoz könnyű hozzászokni, ha nem ezt használnám évek óta, akkor lehet a 109 dpi se lenne azért rosz.
Mondjuk eleve 21.5 inches FullHD-n szocializálódtam, aztán volt egy gondolat, hogy egy kicsit nagyobb monitor jó lenne, vettem egy 24 inches FullHD-t, ami az előd után nekem feltűnően pixeles volt, vissza is küldtem és ugy voltam vele, hogy akkor inkább vágjunk bele nagyobb felbontásba mint 1080p, mert az kevés nagyobb méretben, ebből lett a 27 inch ötlete, oda meg 4K-t éreztem helyénvalónak, féltem hogy az 1080p-nél nem sokkal nagyobb WQHD 27es méretben már pixeles lenne.
-
omfgk
veterán
válasz
JulianSinulf #24 üzenetére
https://www.rtings.com/tv/tests/longevity-burn-in-test-updates-and-results
changelog-ban vannak infók és valamelyik felületükön szoktak néha csorgatni ezt azt.
Meg kell várni ,hogy a nagy videós update megérkezzen.Reddit-en viszont elég sok olyan posztot lehet találni ahol a Dell AW3423DW és DWF égett be. De a Dellnél a burn in-re is van gari.
Ugyanerre a panelra az MSI monitoránál már nincs.
Ezt használja a Samsung G8 34 colos változata is.
Erre nincs burn in gari. -
omfgk
veterán
válasz
JulianSinulf #22 üzenetére
Rtings tesztek alapján az image retention nagyobb probléma a QD-OLED-ek esetén mint a sima WOLED-ek esetén.
Manuálisan kell több pixel refresh ciklust indítaniuk ,hogy ezek el-el tűnjenek.
----
Igazából nem a dpi-t (ppi-t) kéne önmagában nézni hanem az ennek a távolsággal korrigált értékét.
http://phrogz.net/tmp/ScreenDensityCalculator.html#find:density,pxW:3840,pxH:2160,size:42,sizeUnit:in,axis:diag,distance:40,distUnit:in
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged