- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Szia!
Munkára és játékra nagyon jó. Én imádom.
A smart funkciókat nem használom, azokra nincs szükségem. A hangja elég dobozos, attól sokat nem kell várni. Nem hoz TV minőséget. Nekem van fölötte egy 48"-os LG monitor, annak jó a hangja.
A filmnézési méret pont akkora lesz, mint egy 27"-os kijelzőn. Szóval a 43" után szerintem kicsi lesz. Bár én sok éven keresztül néztem 27"-os monitoron filmeket. Most viszont van egy 83"-os TV-nk, alatta egy kis PC-vel, amiről minden fut (játék kivételével). A nagy és erős gépen, amire ez a monitor van kötve, nem nagyon nézek videót. YT-t is csak akkor, ha munkához vagy játékhoz kell valami infó és csak ott találom meg. Még nem jöttem rá, hogy tehetném ki teljes képernyőbe a 48"-os monitoron a YT videókat. Mással ellentétben nálam nem jelenik meg a monitorválasztó opció teljes képernyős módra.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest