- Garmin topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amerikában lehet, hogy máshogy van, de nálunk szinte folyamatos a csökkenés, és nyár körül (épp mostanság) a legolcsóbbak az előző évi modellek. A karácsonyi időszakban már sokkal kedvezőbbek az árak mint induláskor, de az még nem a vége.
Én például nem bántam meg, hogy annak idején megjelenéskor vettem a 49KS8000-et, később a 65C8-at, és most a 77G3-at se. Mindegyikben volt valami, ami miatt az aktuális modellt választottam. Az árcsökkenésre pedig nem akartam várni, többet ért, hogy annyival előbb használjam az új tévét.
#75 Kobe
Így értem, hogy mire gondoltál, de a többiekhez csatlakozom, hogy hasonlót a hasonlóval. A kifutó tévék mindig is sokkal olcsóbbak voltak, mint az újak. -
JulianSinulf
őstag
Link?
És mikori ez a teszt?
Mert erről is olvastam valamit. A cikkben épp az LG vágott vissza a Samsung-nak a beégéssel TV esetén. Nem mai cikk volt az sem.
Tényleg nagyon érdekel, mert még egy olyan monitor nem kell, mint az LG 48"-os OLED-je. Azon még nem égett be semmi, bár vigyázok is rá, meg 4 óra üzemidő utáni "kikapcsolásnál" takarít, de használat közben túl agresszív a védelem. Nagyon zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged