- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Igen, szerintem is hozzá vagy szokva.
Én nem, ezért nem tűnik fel ez. Mint ahogy a 144 Hz után már másnak feltűnik a 60 Hz. Mondjuk ehhez a gépnek tudnia is kell a 144 Hz-et. Nekem szerencsére ezzel nincs gondom, mindegy, hogy 144 vagy 120 Hz után váltok 60-ra. De azért igyekszem 100 Hz fölötti monitort venni már.
Az feltűnt, mikor a 27-es WQHD-ről (5 évig használtam) váltottam 27-es FHD-ra (3-ra).
Hozzáteszem, hogy ezt is meg lehetett szokni. A WQHD 60 Hz-es volt, az FHD-k 144 Hz-esek voltak.
27-es 4K-ról még nem is hallottam. Mondjuk mostanában nem is kerestem. Próbálkoztam 28-assal, de nagyon gagyi volt az egész, úgyhogy hamar megváltam tőle. Aztán jött a 48-as. Annak így hirtelen nem tudom a dpi számát, de nem zavaró. Mindenképp jobbnak tűnik, mint a 27-es FHD.
A mostani 49-es LG-nél a színekkel is bajom van. Az OLED mellett nagyon más. A Dell-nél ez nem tűnt fel, pedig az is IPS paneles volt. Talán ez a QD-OLED is lesz olyan szép, mint az OLED.
Viszont, ha neked 27-es 4K-sod van, akkor el tudnék képzelni egy 49-es 8K2K-t. Persze az ára kérdéses, nameg legyen ami kihajtja játék alatt. És kábel is kell hozzá. Ahogy olvastam, már ennél a DWQHD-nál is kérdéses a 10 bit egy kábellel. De annyi mindent összeolvasok mikor keresgélem az igazit, hogy már elveszek a sok infóban.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Futás, futópályák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest