Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hp16
tag
sziasztok
a kettő közül melyik a jobb xboxra,és iptv-re?
visz valamelyik pendriveról divx-et?
Samsung UE-22D5003
vagy
Samsung UE22ES5000
mik az előnyök hátrányok?
ksözi -
hp16
tag
sziasztok
mi a különbség a Samsung t24b301ew tv-monitor, és a Samsung ue22es5000 tv között?a kettő között 5e ft az árkülönbség,de a t24b 2 collal nagyobb,ezek visznek srt feliratot divcx filmmel usb-n?
köszi -
hp16
tag
Sziasztok
Tudnátok ajánlani egy olyan 32"-os Samsung tv-t ami:
-full hd
-3db hdmi bemenet van rajta
-fejhallgató csatlakozós (jack)
Újonnan nem találok ilyet, melyik az a modell, amiből lehetne szerezni egyet használtan, és ajánlott?
köszi -
hp16
tag
Találtam egy jó ajánlatot, cserébe is belemenne az eladó a jelenlegi tv-mre,minimális ráfizetéssel. Jelenleg egy UE32EH5000-em van, amit cserélnék egy UE32EH5300-ra, jól értelmezem hogy minden ugyanaz, csak a 300as már smart tv, +1hdmi, +1usb porttal? Találtam olyan leírást ahol azt írják hogy a betekintési szöge is jobb 170 helyett 178 fokos, illetve már 100hz-es, viszont a sima 5000esre is van ahol azt írják h 100hz-es, közben csak 50. Mi az igazszág?
-
hp16
tag
Sziasztok!
49 colban mi most a legjobb vétel 200k-ig? Tudom, hogy jobbak a nagyobb méretek, de sajnos nem fér el.
QE49Q60RA
UE49RU8002
Ez a kettő most a kiszemelt megér a qled + 30ezret?
köszi -
hp16
tag
Sziasztok
250ért megéri egy 55q70r? Sokkal jobb mint a q60r? -
hp16
tag
Ti melyiket vennétek? Új csomagolás sérült samsung garis q70r 250-ért vagy bolból q82r 299-ért?
-
hp16
tag
Ma hazahoztam a QE55Q82RA-t. Eddig nagyon elégedett vagyok vele, jók a feketék, jó a betekintési szög, tetszik a ez a tükröződésgátló bevonat, felkapcsolt lámpa is alig látszik benne. Tv-hez képest jól szól, úgyhogy marad.
-
hp16
tag
-
hp16
tag
Sziasztok
Most, hogy egy hete használom az 55-ös Q82-őt azt vettem észre hogy sokszor zavaróan zajos a kép, leginkább sötét jeleneteknél,akár 4k hdr filmnél pendrive-ról, akár telekom iptv-vel, ha bekapcsolom a dig. tiszta megjelenést jobb a helyzet, de akkor pedig részletek tűnnek el, ez normális jelenség? A régi 32-es tv-men nem tapasztaltam ilyet. -
hp16
tag
Most voltam a budaörsi Media Markt-ban, volt kirakva egy qe55q80ra 279.990-ért, nem tudom hogy csak kiállított darab-e vagy van dobozos, de ennyiért nagyon jó vétel.
-
hp16
tag
Sziasztok!
Összekötöttem a Q82R-t Xbox One X-el, de valamiért a game motion plus beállítását nem engedi, azt írja a funkció nem elérhető, játék módban, és képmódban is van.
köszi -
hp16
tag
Sziasztok!
Q82R tv-re kötnék egy Samsung T420 soundbar-t optikai kábellel. Telekom iptv van a tv-re kötve hdmi-n, illetve Series x konzol, ezeknek a hangja a soundbar-on fog szólni ugye? -
hp16
tag
Sziasztok
Van egy Samsung Q82r tv amire egy Samsung HW-T420 soundbar van kötve optikai kábellel, az beállítható hogyha átkapcsolok az Xbox-ra ne váltson a hangmód játékra, hanem maradjon nomrálon? Tv-adásra visszaváltva pedig marad játék módban a hang normál helyett.
köszi -
hp16
tag
válasz wallace 234 #149229 üzenetére
nincs game módban, minden forráson csinálja.
-
hp16
tag
válasz wallace 234 #149233 üzenetére
2020. májusi, garis még, írtam nekik élő csevegésben, nem válaszolnak, holnap felhívom őket, most vettem hozzá egy Samsung soundbart, lehet az zavart meg valamit.
-
hp16
tag
Sziasztok!
Rokonomnál tegnap beüzemeltünk 2db új Samsung tv-t (q60b, s95b) Telekom androidtv-ről menne az adás, nem sikerült beállítani, hogy a Samsung távirányító vezérelje a set top boxot, nem ismeri fel, megoldható valahogy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest