- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak 27
tag
válasz
lugomon #101743 üzenetére
Nekem is KS7000-esem van, igaz jóval kisebb, 49-es.
Kezdetben én is sokat bogarásztam, hogy melyik szín beállítás a jó, mert a upc boxról nem tudtam jó képet csinálni, míg a saját digi tunerével elég jó lett.
Tudom, hogy a profik azt mondják, hogy nem jó megoldás, de én bekapcsoltam végül a HDR+ módot és evvel nagyjából megoldódott a problémám. Ilyenkor eltűnnek az ilyen olyan módok, csak az egyéb beállításokat lehet állítgatni.
Lejjebb vettem ezt az úsztatást is talán 2-3-ra, így nem zavaró, de kellően folyamatos.
Az, hogy ez egy szar tévé azért erős túlzásnak érzem, én nagyon élvezem.
A kalibrálás nálam is játszik, de amíg nincs megfelelő forrás, nem látom értelmét pont azért, mert másik forráshoz más kellene. Most a UPC boxot, a saját digi tunerjét meg a beépített lejátszót használom, nincs külső lejátszóm.
Mindig lehet jobbat és még jobbat találni, én jelen pillanatban elégedett vagyok, pedig "csak" 315e Ft volt a tv júniusban...Apropó, pl UPC boxra vagy belső lejátszóra lehet kalibráltatni?
Amíg nem használtam a hdr+-t, addig én is a film módot használtam, de nem volt tökéletes sajnos, engem is bosszantott. Próbáld ki, bár lehet, hogy csak bemagyarázom és fizikailag másra hat, de nálam bevált és elégedett vagyok.
-
Kobak 27
tag
válasz
petya2012 #98830 üzenetére
Én a helyedben kivárnék valami jó akciót. Igaz én csak 49est vettem, de 318ért és az ks7000es. Jön az olimpia, biztos lesz valami akció, mindig van. Ki kell várni, én is megtettem. Amúgy 55ösben, lehet, hogy a Sony X85öt vettem volna, bár ennek szerintem jobb a menüje.
-
Kobak 27
tag
Bocsánat, hogy csak most válaszolok, de műtötték a vállam, és nem tudtam nagyon gépelni.
Szóval június elején vettem az UE49KS7000-es tv-t. Nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy mi legyen, de végül annyira jó áron tudtam megvenni, hogy ami előtte szóba se került, végül az került a nappaliba. Június elején volt egy akció, hogy a Samsung tv-ket (2016-os modellek) áfa mentesen adták, ráadásul ha áruhitelre vettem, akkor további 10%-ot engedtek az árból, amivel 320e alá esett, ami elég jó ehhez a kategóriához képest. Volt más versenyző is, de végül emellett döntöttem, szerintem nem volt rossz döntés.
A képminősége szerintem nagyon jó, bár a régi Samsung tv-mhez nem lehet hasonlítani.
Az SD adások sem szemcsések, de a HD adások az igaziak.
Külső lejátszóval még nem volt időm kipróbálni, de a saját lejátszója is elég jó szerintem. Pendriveról simán lejátszik mindent, mkv-t próbáltam full hd felbontásban, az elég jó volt. Sajnos 4K tartalmat csak youtuberól tudtam próbálni, de azért az nem az igazi.
A programozása, beállítása pofon egyszerű és nagyon gyors. UPC boxot felismerte és vezérli is.
Ami nagyon tetszik, hogy van egy HDR+ mód, amivel automatikusan beállítja a színeket meg mindent és nagyon jól működik. A belső digitális tunerje jobb, mint a UPC tunerje hdmi kábelen keresztül, az egész EB-t a mindigtv-n keresztül néztem, mert jobb volt.
A tv szoftvere nagyon gyors, mindegy, hogy csatorna váltás, pendrive lejátszás vagy digi tuner megy, mind nagyon gyors.
Egy nagyon egyszerű távirányítót adtak hozzá, összesen 10 gomb és egy 4 irányú gomb van rajta. Egyszerű, de nagyon jól használható. Egyedül a szám gombok hiányoznak, de kiváltható, bár nem lenne rossz, ha lenne.
Összességében a tv egyelőre nagyon tetszik, de mindenképpen ki kell próbálnom egy külső lejátszóval, hogy mi lehet belőle kihozni.
Ja a kihelyezett csatlakozó doboz nagyon praktikus és a wifije is jó a tv-nek, nem mindig dugom rá a kábeles netet. A tabletemmel simán távirányítható, ami szintén praktikus, de gondolom ezt lassan minden tv tudja.
Ha kérdésetek van, szívesen válaszolok. -
Kobak 27
tag
Sziasztok!
Nem olyan régen vettem egy Samsung UE49KS7000-es tvt. Egyelőre nagyon elégedett vagyok vele, de lenne 2 fő kérdésem.
Az első, hogy valahogy rá lehet e venni a tv-t, hogy külső nasról lejátssza a videókat vagy ez csak pen driveról lehetséges? Holnap elvileg összehasonlítjuk a lejátszóját egy jobb popcornnal, kíváncsi leszek, mert elsőre szerintem egész jó a sajátja.A másik kérdés, hogy találok e valahol szín beállítást a tv-re vagy mindenképpen kalibráltatni kellene, ha jót szeretnék? Erről mi a véleményetek?
Segítséget, válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest