- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leonard
tag
Sziasztok!
EH6030 televízióhoz szeretnék vásárolni egy Fiio D03 D/A konvertert. Sima sztereo rendszerre szeretném a segítségével vezetni az optikai hangkimenetet, de a készülék csak a PCM formátumot ismeri. A kérdésem az lenne, hogy a televízió optikai hangkimenetelét lehet erre a PCM formátumra állítani? DTS kimenetet nem kezeli a Fiio.
Előre is köszi!
-
Leonard
tag
válasz
leslieke #39863 üzenetére
Köszi szépen a linket!
Képernyőolvasót használok, használtam kérésem előtt a keresőt, de erre az oldalra nem találtam. Letölteni még nem sikerült, a letöltés gombra kattintva betölti a PDF első oldalát, ez a tartalom és innen nem megy tovább. Valahogy ezt azért már megoldom, mégegyszer köszi, a többiektől pedig elnézést, én nem írtam, hogy problémás a gépkezelés számomra. -
Leonard
tag
Sziasztok,
Szükségem lenne az EH6030-as televízió kézikönyvének a digitális változatára magyar nyelven. Ha valaki tudna segíteni, akkor az alábbi címre dobja már át légyszi:
zoli.dd@freemail.huElőre is köszönöm!
-
Leonard
tag
válasz
TripleB #25881 üzenetére
Mi zavart a 100 HZ-ben?
A D5500 és a D6100 között meditálok, nem is inkább a jobb képminőség, hanem inkább a szemnek kíméletesebb, nem fárasztó képet adó készülék kellene.
Bolti megtekintés már kibeszélődött, sajnos ott nincsenek valós körülmények, főképp hosszabb időn keresztül tartó tévézés. Lehet ami pár percre lenyűgöz az 3 órai filmezés után kiakasztana, ezért vadászom felhasználói tapasztalatokra.
Légyszi segítsen aki tud!
Előre is köszi! -
Leonard
tag
válasz
sityupityu #25866 üzenetére
37-es méretben látványosan jobb lenne 2D-ben egy D6100 képminősége mint egy D5500-as készüléké?
Net nem érdekel, arra inkább a számgép... -
Leonard
tag
válasz
sityupityu #25863 üzenetére
Megnyugtattatok, köszi!
Még egy kérdés, az általam kinézett D5500-as készüléknél ugyanebben a tavalyi D sorozatban van-e jobb képminőségű olyanban ami még nem 3D képességű?
Egy szemmel lesz nézve, ezért nem érdekel a 3D. -
Leonard
tag
válasz
sityupityu #25859 üzenetére
Ezen az oldalon olvastam a D5500 tesztjében:
"csak egyetlen logó kapott helyet a frontfelületen, semmi egyéb csicsa, sallang. Az érintőgombok a jobb alsó sarokba kerültek. Ezek ugyan jól néznek ki,
ám használatuk kissé nehézkes. Nem véletlen, hogy a top tévéknél is visszatértek a régimódi gombos rendszerhez."Nem értek hozzá, ez alapján gondoltam, hogy nem olyan frankó.
-
Leonard
tag
Ár/érték miatt egy tavalyi modell mellett döntöttem
37 D5500
de a tesztjét olvasva a készüléken lévő érintőgombok elriasztottak, ilyet biztos, hogy nem akarok. Másban mindenben ok lett volna, a körülötte lévő tipusszámuak is érintősek? pl. D6100-es készülékkel szemezgettem még, de nem ragaszkodom a 3D-hez, sőt...
Samsunghoz viszont igen, a többi márka valamiért mind kilövődött.
Ötletek?
Előre is köszi! -
Leonard
tag
válasz
Tutu7030 #25787 üzenetére
"Van benne CI-slot, így csatlakoztatható hozzá pl conax modul is."
Jól értelek akkor, hogy a rendelkezésemre álló mindigtvextra kártyámat nem közvetlenül a televízióba kellene dugni, hanem vásárolni kell hozzá egy conex modult?
Ez minden márkánál így van, nincs olyan gyártó aminek a készülékébe közvetlenül be lehet dugni a mindigtvextra előfizetéses kártyát? -
Leonard
tag
Electro-store
"SAMSUNG UE32EH5300 SMART LED TV
ÚJ SOROZAT! A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére."Jól értem, hogy a kódolt csatornák vételére nem alkalmas? Minden Samsung ilyen?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest