- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
stimea #13566 üzenetére
Erről a tv-ről itt található a leirás,hogy egyáltalán mit tud. Samsung oldala
másold ki a linket
http://www.samsung.com/hu/support/detail/supportPrdDetail.do?menu=SP01&prd_ia_cd=102&prd_mdl_cd=UE32D5000PWXXH&prd_mdl_name=UE32D5000PW&srchword=UE32D5000PW+32%22+LED+TV+%7C+2011-es+model -
durkonorbi
tag
Ja így... az más: ez nekem is ilyen, de ettől függetlenül a hozzáférhető memória nem tudom mennyi ... ha pl. be akarsz másolni a Contentbe, akkor ott láthatod szerintem az alapból hozzáférhető memória méretét... ha pl. samygo-s uccokat akar az ember bemásolni akkor már lehet 1-2 cuccot ki kell törölni (pl. receptek ilyesmi...
) ... Hogy ez a memóriarész hozzáférhető-e nem tudom, egy biztos: ha telneten, bftpd-n keresztül másol be az ember, akkor lehet ide dolgozik, de még nem próbáltam... nehogy behaljon a TV indulásnál, ha telenyomom az összes szabad helyet...
de ez lehet hülyeség...
-
Misi 007
őstag
Alakul!
Most már csak azt kéne megtudni hogy a Samsung mibe rögzít és hogy azt amire rögzített utólag felismeri-e egyáltalán a gép?!
Mindenesetre ezen múlik hogy milyen tv-m lesz mert ha nem tudom a rögzített cuccot gépre rakni akkor gyakorlatilag felesleges annyi pénzt kiadni érte... -
Josi
aktív tag
Én is megcsináltam ugyanezt a tvmen.
Végre lett index widget
Igaz, előtte vissza kellett állítani mindent alapra.
Mivel törlődött minden adóm, igy újra kellett kerestetni az összeset.
Az usb mentést megcsináltam előtte, de úgy néz ki mentéskor csak az adók sorrendjét menti.
Mert amikor visszatöltöttem, de csak nagy sistergés volt mindenhol.
De miután meglettek az adók, úgy már visszatöltés után a megszokott sorrendbe kerültek.
Viszont a hangerőszabályozó kijelzése sajnálatos módon átment csuszkává.
Hol lehet beállítani, hogy a régebbi hanszórós kijelzés legyen?
Nem találtam sehol. -
Sutter
csendes tag
Köszönöm!
Ezt az irományt egyébként olvastam, csak nem akartam erőltetni a development módot, ki tudja mi mást jelenthet az még...
Semmi rendellenességet nem tapasztalsz azóta? Valaki írta itt korábban, hogy mintha az első szervíz menübe lépése óta (csak körülnézett, nem állított semmit) lassabban kapcoslna be a TV. 4-5-öt villan a LED mielőtt megjelenne a kép a kijelzőn. Nekem is így kapcsol be, de fogalmam sincs, hogy a szervízmenüben tett látogatásom óta, vagy korábban is ilyen volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Opel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest