- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
torreador22 #92331 üzenetére
Itt a link a távirányitóról [link]
Ami nekem van nem utángyártott -
sandró60
addikt
válasz
torreador22 #92331 üzenetére
Mióta csinálja ezt a hibát?
Egy pár embernek szintén ez a gondja.Mivel ez bluetooth kapcsolattal működik.Elképzelhető,hogy ott valami nem jó.Én már a kezdetekben jó "mélyen" el raktam a hozzáadott 2db-távirányitót.Ez a mutogatós táv szerintem egy- elnézést "paraszt "vakitás.Én nem érzem hiányát.Vettem egy kb 1-tipussal előbb kiadott távirányitót.Ezen még a 3D-t is tudom váltani és világitós. -
BBéci
legenda
válasz
torreador22 #91555 üzenetére
Rengetegszer leírtam. [link]
-
BBéci
legenda
válasz
torreador22 #91523 üzenetére
Ennek semmi értelme.
-
sandró60
addikt
válasz
torreador22 #91498 üzenetére
Viszont kérdezek.
Jól működik a tévéd?
Igen válasz esetén nem kell!Új funkciót soha nem fogsz kapni a frissitésekkel.Toldozást-foldozást azt igen -
Batib
őstag
válasz
torreador22 #90332 üzenetére
Az jelzi azt, hogy időben épp hol tartasz. Teljesen normális.
-
sandró60
addikt
válasz
torreador22 #89987 üzenetére
Olvasd el amit küldtem PÜ-ben
-
BBéci
legenda
válasz
torreador22 #89876 üzenetére
Egy DAC beiktatásával, ami optikai jelből analóg sztereót készít.
Inkább dobd ki az a házimozinak csúfolt izét és vegyél tisztességes erősítőt, ami rendelkezik digitális bemenetekkel. -
Sped
aktív tag
válasz
torreador22 #89380 üzenetére
Én 9-én rendeltem meg este, szerencsém volt, 189999-ért adták. Nesze neked karácsonyi áresés...
És ma már meg is jött, talpszerelésnél elakadtam mert csak öcsém tudja hol van a csavarhúzó készlet. -
BITBOYS
addikt
válasz
torreador22 #89412 üzenetére
Nyugodtan ráírhatja ő is a típust, gyáriszámot, számlázási dátumot.
-
BITBOYS
addikt
válasz
torreador22 #89410 üzenetére
Simán, bár lehet egy alásírás még nem ártana az üzlet(eladó) részéről
-
zoltan6
addikt
válasz
torreador22 #89380 üzenetére
edigitalba,meg eurononicsba van még 48h6400-as 190-ért.
-
Flashget
félisten
válasz
torreador22 #89342 üzenetére
Nem értettél meg.
A lényeg neked semmi bajod nem lehet a tv-vel sem tudnak semmit csinálni. -
gyeniko
őstag
válasz
Nincs félnivalód, nem Te leszel az adós. 2 lehetőség közül tudsz választani: adásvételi szerződéssel veszel (javasolt 2 valódi tanú, mert ebben az esetben teljes bizonyító erejű magán okirat) és - bár a szerződésből tudható, hogy ki vagy, jóhiszemű vevőként nem nyektethetnek a TV-ért. A másik, hogy az eladó nem tudja, hogy ki vagy, ezért aztán nem tudnak megtalálni/megkérdezni sem. A TV működését szerintem sem tudják technikailag korlátozni. A hitelből vásárolt - és nem kifizetett - cuccot csak végrehajtással tudnák elvenni, de teljesen elképzelhetetlennek tartom, hogy egy TV-ért ezt kezdeményezze bárki. Fontos tudni, hogy a végrehajtást csak az adós (+adóstárs/kezes/dologi kötelezett) ellen kezdeményezhetnek, Te egyik sem leszel.
-
Skyhigh
aktív tag
válasz
Nézd meg mit írsz alá, mert ha abban átvállalsz valamit akkor lehet még meglepetés.
-
Flashget
félisten
válasz
torreador22 #89338 üzenetére
Telekom ebben a helyzetben csak egy eladó nem tulajdonos vagy szolgáltató mint a mobilnál. ott lehetősége van IMEI szám alapján letíltani. Ahhoz sincs köze hpgy az illető eladta a készüléket valakinek nem NAV.
TV esetében aki valamit tud tenni és csakis netre csatlakozott tévével az maga a gyártó.
Itt akinek félni valója van az aki nem fizeti a részleteket. letiltják a fizetéséből vagy ha nem tudják behajtó cégnek adják át. -
törölt tag
válasz
torreador22 #89338 üzenetére
A telefont se tiltja le, hanem inkább behajtja (ha tudja), méghozzá duplán.
-
Sped
aktív tag
válasz
torreador22 #89251 üzenetére
Én is tegnap rendeltem meg Media Marktból, 190 ezerért (48-as méret). A J6200-as helyett végülis a H6400-asra beszéltek rá. MM mellett az döntött hogy gyári garis lesz és épp van raktáron. Szóval izgatottan várom az új szerzeményt.
-
Logicman86
tag
válasz
torreador22 #89257 üzenetére
0%-os THM-mel csak itt volt..., persze ha tudom, hogy 2 hónap mire lesz TV-m, akkor inkább most megvettem volna kp-ra...
-
Logicman86
tag
válasz
torreador22 #89251 üzenetére
Telekom.... Több, mint 2 hónap fárasztó macera, de összejött. 180 Mátyás volt.
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
torreador22 #89236 üzenetére
Szerintem ha direkt napfényben az UV károsodást okoz a panelben - lehet fakóbb lesz... - az nem tekinthető garanciális problémának. Persze lehet, hogy nem okoz semmit... de a fene tudja. Erről majd mondanak valamit az itteni okosok, mert Ők biztos tudják... De azért az extrém UV sugárzás tud érdekes dolgokat csinálni. Pluszban az se mindegy, hogy hány fok van a kirakatban...
A por meg szimplán tud érdekes dolgokat csinálni az elektronikában.
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
torreador22 #89228 üzenetére
Szia!
Én is ezen filóztam, mert az Euronics-ban vannak jó áron demó Tv-k
Két dologra jutottam:
1. Ugye amikor megveszed onnan indul a hivatalos garancia, hiszen az a TV állhatott volna a raktárban is... Ezt senki nem tudja. Így ha előtte ment 100+ órát akkor legalább már biztos nem jön ki rajta gyári hiba ha hazaviszem.
2. Ha igazak az összeseküvés elméletek, és az újabb eszközök csak a garanciáig húzzák ki, max egy kicsit tovább, akkor már nyert ügyem lesz, hiszen így tuti elromlik garanciális időn belül..
Mindenesetre azért érdemes megnézni, hogy nem volt e extrém helyen. Pl kirakatban, mert szerintem az nem tesz túl jót neki, ha egy nyár alatt folyamatosan tűz rá a nap... Vagy ha nagyon poros helyen volt, az is okozhat gondot...
Tom Sawyer: Köszönöm az összefoglalót, végre valaki aki nem csak úgy általánosságban beszél, hanem le is ír konkrétumokat. Sokat segítettél.
dethroner : Pedig ott van az összefoglalóban, csak olvasni kéne: Köszönöm a kioktatást tőled is. Amint látom az összefoglaló nem nagyon frissül. Amik meg oda le vannak írva, azok mindenféle konkrétum nélkül nem alkalmasak arra, hogy gondolkodási alapot adjanak egy 2015-ös készülékkel kapcsolatban, ami benne sincs...
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Olcsóbban adják? Ha nem akkor semmiképpen se vedd meg, mert használt
-
sandró60
addikt
válasz
Szerencséd van akkor,ha aránylag kevés"kilóméter"van benne.Egy párszor már leirtam annó egy plazma tévével kapcsoltban.kb 100-óra volt benne,amit csak a szervizmenűből ki olvasva jöttünk rá,de ez is elég volt az"rtl"logó beégéséhez.A led tévénél talán nem számit annyira,ezért csak óvatosan a vásárlással
-
dokee78
félisten
válasz
torreador22 #89196 üzenetére
H6500
2 tuneres
Kicsit többet fogyaszt -
sandró60
addikt
válasz
torreador22 #89196 üzenetére
-
Dave567
addikt
válasz
torreador22 #89125 üzenetére
Szerintem arra kéne figyelni hogy minél jobb képe legyen.
Vegyél h6400-ast, sokan használják, nem hiszem hogy nagy gond lenne vele.
És így van, ha nem akarsz sokat fizetni érte, akkor jobban jársz a fullhd-val. -
yvsmad
őstag
válasz
torreador22 #89119 üzenetére
Így van, a belépő 4K tévékből kispórolnak minden mást, hogy tudják tartani az árat. Nem csak az okosságokat, hanem a jobb mozgásmegjelenítést, és egyéb dolgokat, ami a jó képhez kell.
-
PuMbA
titán
válasz
torreador22 #89091 üzenetére
Ha H6400-re gondolsz, akkor jó választás
-
PuMbA
titán
válasz
torreador22 #89088 üzenetére
Legfőképp semmit, de ha mégis kell egy TV, ami tud egy alapszintű képet kiadni, akkor ezt
-
LionX
tag
válasz
torreador22 #89086 üzenetére
Beírod a keresőbe hogy J5500 és szemezgethetsz a róla alkotott vélemények között.
Túl sok pozitív nincs, mert ahogy PuMbA topikgazda már náhányszor leírta, ez egy olcsó alap tv.
A lányomnak vettem egy 32"-est az albérletébe, mert csak ekkora fért be oda ahová szánta. Ő teljesen elégedett azzal amit nyújt. Főként médialejátszóról néz vele filmeket, néha netezik és YouTube-ozik, tv műsorra viszont szinte egyáltalán nem szokott átkapcsolni. Néha azért előfordul, bár csak SD adásai vannak, mert azt nem engedte hogy azért a havi 1-2 óráért előfizessek Neki digitálisra.
Az SD adások képe is elfogadható, én sokkal rosszabbra számítottam. -
PuMbA
titán
válasz
torreador22 #89086 üzenetére
Ajánlott gyűjteni még hozzá és J6200-essel indulni
-
Redeckt
tag
válasz
torreador22 #88858 üzenetére
Na ezért kérdeztem, mert ez esetben szépen fogja magát, és bemegy egy T-Pont-ba, ahol készséggel kinyomtatják neki.
De ezt is csak akkor kell megtennie, ha az online felületre belépve nem találja meg a dokumentumai közt.Viszont a regisztrálással kapcsolatos kérdésem továbbra is él.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest