- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsawi
senior tag
válasz
kalapacsolok #95054 üzenetére
Nem ajánlott, de ha mindenképp kell akkor magyar garival ötezerrel többért venném pl euronicsból.
-
PuMbA
titán
válasz
kalapacsolok #94845 üzenetére
"legyen gyors az oprendszere"
Csak a drága felső kategóriás TV-kbe gyors
Igen, a H6400 van csak most, illetve J6200, de hivatalos garancia esetén csak J6300 jöhet szóba, de ez az íveltsége miatt kevésbé ajánlott
-
Buckey
őstag
válasz
kalapacsolok #93734 üzenetére
Szerintem az LG.
Vagy J Samsung. Szerintem a H széria ma már újonnan régi, bár, attól még jó lehet. -
Tegla80
addikt
válasz
kalapacsolok #93141 üzenetére
Vedd meg ezt [link] . Ez most sztem boven jo ajanlat erte.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Hadd kérdezzek már valamit.
Ha ennyire döntő a lové, ha ennyire döntő a képminőség, miért nem mész el pár áruházba és teszteled le a készülékeket? (MM, Euronics, Tesco, Sony etc..)
A 6400-as tévémbe valóban jó panel került, mert volt összehasonlítási alapom, ezáltal mondhatnám azt, hogy vedd meg azt, de ha még ki is fogsz egy olyat, én nem tudhatom, hogy ami nekem tetszik, az neked is fog-e?Ha meg megnéztél és teszteltél ebben az általad kijelölt árban jó pár tévét, természetesen pendrive-on és/vagy HDD-én vitt anyagokkal, akkor rendeld meg a netről, mert két hétig visszaküldheted, aztán rendelsz másikat.
Az biztos, hogy én fórumról nem vásárolnék tévét, mert valaki ezt meg azt mondta/mondták, véleményeket gyűjtenék, de egyik sem lehet döntőérvényű egy olyan termékre, amit utána több évig bámulok majd... -
BBéci
legenda
válasz
Szimpatikusabb ár, szerényebb képminőség.
-
dethroner
veterán
válasz
kalapacsolok #93127 üzenetére
Annak ellenére hogy vastagon kiemelted mennyire fontos neked a képminőség, nem adsz túl bő keretet rá.
Itt csak samsung ajánlást fogsz kapni, érdemes lenne más gyártóknál is nézelődni. Szerintem a jelenleg kapható kínálatból a keretedbe a H6400 és a J6200 ajánlható. -
BBéci
legenda
válasz
kalapacsolok #93127 üzenetére
Ne sokalld, megér annyit az a Sony!
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest