- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attipatti
tag
válasz
peu407 #154222 üzenetére
Nem tudom a kivételnek lehet e köze hozzá, hogy sok embernek alul befelhősödik. Én pl féltem hogy a 25 kilos 65 ös tvt kivételkor nehogy véletlenül megszoritsam a képernyőnél. Szigoruan csak az aljánál megtámasztva vettük ki. Az asszonynak is mondtam hogy nem szorongatjuk a panelt, mert elég érzékeny a nyomásra.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
peu407 #154082 üzenetére
Pont amiatt amit leírtam, nem volt elég “ütős” a HDR. Meg az SDR fényerő is kevés volt számomra, pedig csak sötétített szobában használtam. Egyébként imádtam, több, mint 3 évig használtam, most is tökéletesen működik, öcsémé lesz. Gondoltam megnézek egy top Led TV-t pár évig aztán majd látom
-
wallace 234
őstag
válasz
peu407 #148453 üzenetére
Ehhez a típushoz 3 különböző gyártó panelja van! Ha szerencséd van, akkor Auo gyártmányút kap a szerviz! Másik 2 gyártó panelja nem olyan rossz. De jobb lenne az Auo panelja. Ha lehet választani akkor azt. Bár kétlem, hogy meg teszi. Ezt kéne kérnie, LCD-AUO;CY-TR065FLAV4V/H,Q80,BUI
-
stemplar07
őstag
válasz
peu407 #145043 üzenetére
Köszi , egy kérdés, ha a szoftver frissítést nézed mit ír ki verziónak ? 1460 ?vagy 1460.9 mert érdekes módon nekem 1460 ,de ha belemegyek a tvről adataiban, akkor ott vigyorog, hogy 1460.9
tehát amikor beüzemeltem 23-án a tv-t bekapcsolás után LAN-ra ránézett és megfrissült, mert nem gondolom, hogy egy 20-12-08-án feltett FW-el kaptam volna ..
-
ORCA58
addikt
válasz
peu407 #144887 üzenetére
A T-NKMDEUC mappa és a SWU_AUTO_FLAG volt a Pendiveon. Bedugtam, majd bekapcsoltam a TV-t. A Tv névjegybe mentem bele, hogy ránézzek a régi verzióra. Nem csináltam semmit, és elindult a frissítés.
Egyébként semmi változást nem tapasztalta. Sőt a hiba amit jeleztem most is benne van. [Ez a hiba] -
Christian79
tag
válasz
peu407 #144887 üzenetére
Szia! Hasonló volt a problémám, mikor észre vettem, hogy nem a magyar oldalról töltöttem le a frissítést. A magyar support oldalról töltsd le a windows-os exe fájlt, majd kibontásnál a pendrive-ot add meg a célhelynek! Így menni fog!
U.i.: a külföldi oldalon lévő kiadási dátuma egy nappal eltér a magyar oldalon lévőtől! -
-
kzkz
őstag
-
-
Mauzes
addikt
válasz
peu407 #142976 üzenetére
Én nem vennék hajlított TV-t. De ha ez nem is baj, nézd meg, hogy ki az eladó. Outletes dolgokkal óvatosan.
FollowTheORI: szerintem az outlet átlagosan még rosszabb is, mint egy magánszemély. Ide (feltételezem) nagy arányban érkeznek hiba miatt szervizelt, vagy korábbi vevő által elégedetlenség miatt visszaküldött tévék, vagy valami egyéb trükk van a háttérben.
Persze biztos ki lehet fogni jót is. Egyszer én is bevállaltam egy fóliás új példányt, de mégis vissza kellett küldenem panel egyenetlenség miatt. Szerintem az alacsony árnak általában oka van.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
peu407 #142976 üzenetére
Outlet-et kb úgy érdemes kezelni elvárásokkal, mintha egy magánszemélytől vennéd használtan. Mármint garancia/minőség erejét nézve.
(túlzással persze)
OLED-ért érdemes beáldozni talán a méretet, de ha LCD, akkor az első a méret.
Szerintem a Q80R nem rossz, inkább azt, mint a KS-t.Szerintem amúgy lehet venni OLED-et használtan, csak jól meg kell nézni/tesztelni... ha engedik, kicsit plussz macera meg felkészülés. Ha nem, akkor meg felejtős.
Nem kell nagy dologra gondolni persze, meg kell nézni egy RGB és CMY alapszínekkel, meg a szürkeárnyalatokat, és ha nincs gond, beégés, stb. Akkor elhozható. -
Celtis
veterán
válasz
peu407 #136094 üzenetére
Nekem S905x boxok vannak már jó ideje, azóta ilyen szinten nem követem. Itt érdeklődj.
-
PuMbA
titán
válasz
peu407 #136088 üzenetére
Hiába frissítenek szoftvert, a hardvernek kell tudnia
3-4x több teljesítmény kell az x265 dekódolásához az x264-hez képest, mivel úgy tudják elérni a tárhely csökkentést, hogy a kódolási algoritmus egyre bonyolultabb. PC-n ugyanez a helyzet, ha a VGA-d nem támogatja ezen kódolású filmeket, akkor a processzorod keményebben fog dolgozni. Az TV-kben lévő processzor meg csigalassú az asztali gépekéhez képest, mert 4-6W maximum fogyasztásba kell beleférniük, szóval az erőből megoldjuk megoldás kizárt.
-
PuMbA
titán
válasz
peu407 #136086 üzenetére
Nem, hacsak nem full profi Samsungnál dolgozó mérnök és szoftverfejlesztő is vagy egyben és kiforrasztod belőle a SoC-ot, teszel bele olyat, ami ugyanolyan lábkiosztású és kompatibilis az alaplappal, de támogatja ezen formátumokat, ráflashelsz egy módosított szoftvert és már készen is vagy
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest