Hirdetés
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Oled után milyen lenne egy QN95A szerintetek játékra? Szeretem az előbbit, de a HDMI 2.1 miatt elgondolkodtam egy cserén és így az LG C1 mellett a QN95A van még képben
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Van aki Oled után váltott? QN90B érdekelne PS5, XSX, Switch kombóra, meg filmezésre, azaz HDR + SDR tartalomra egyaránt
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz NavySeal #153882 üzenetére
Én is nagyon gondolkodom a váltáson, Oledről. Sok helyen azt olvastam, néztem, hogy HDR tartalmú játékra nagyon jó a QN90B. PS5 + XSX mellé lenne leginkább. A 4 db. HDMI 2.1-es csatlakozó meg csak hab a tortán Tartok tőle, ha sokat várok, akkor sajnos drágább lesz (ez is), mint amennyiért most elérhető
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
QN90B esetében, ha jól látom a VRR 48-120Hz-re van lőve. Több PS5 játéknál van olyan mód, hogy 40 fps-re lövi be a játékot. Vagy pl., ha 48 alá esik a képfrissítés. Így akkor nem lehet maximálisan kihasználni a VRR adta lehetőségeket jól gondolom Vagy hogy van ez
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
Ma megjött az 55-ös QN90B. Oled után szokni kell, de nem rossz Az megy öcsémhez. A fényerő az tényleg brutális
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
válasz mert_csokis #154077 üzenetére
Mert a HDR tartalmak esetén úgy jönnek ki a részletek igazán. SDR tartalomnál meg pláne. Tudom, Oledről váltottam. Filmnél nem kell a nagy fényerő.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz peu407 #154082 üzenetére
Pont amiatt amit leírtam, nem volt elég “ütős” a HDR. Meg az SDR fényerő is kevés volt számomra, pedig csak sötétített szobában használtam. Egyébként imádtam, több, mint 3 évig használtam, most is tökéletesen működik, öcsémé lesz. Gondoltam megnézek egy top Led TV-t pár évig aztán majd látom
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz Scholes9 #154083 üzenetére
Próbálgatom a TV-t PS5, XSX, de vannak játékok, ahol nem éppen azt nyújtja, amit vártam tőle, vannak olyanok, ahol pedig nagyon rendben van, ez mitől lehet Pl. a Demon’s Souls az nagyon szarul fest. Már arra is gondoltam, hogy megy vissza és jön egy C1 vagy egy G2 helyette Persze az is lehet, hogy nincs rendesen beállítva és user error és időt kellene adni neki
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
válasz bobby45 #154170 üzenetére
Brutál jó TV. Oled után is van amiben előrelépés. Kellett pár pár nap míg megszoktam, beállítottam, de közel 3 hét használat után örülök, hogy a QN90B-t választottam és nem újra Oledet XSX és PS5 mellé tökéletes választás.
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
válasz kerekes.pter #154213 üzenetére
Nem hiszem, hogy ennek ilyennek kell lennie, legalábbis nálam a QN90B nem ilyen.
-
Scholes9
nagyúr
válasz stilo18 #154227 üzenetére
Nem is vettem másnak. Pláne, hogy most már van tapasztalatom Oled és “Qled” TV-vel is Mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya is De most örülök, hogy utóbbi mellett döntöttem. Aztán lehet pár év múlva ismét vissza térek a “sötét” oldalra
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
QN90B pár napja feldobta, hogy jött frissítés, de nem tettem fel. Kerestem a neten, de nem találtam mit tartalmaz. Valaki nem tudja esetleg
-
Scholes9
nagyúr
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Adott egy QN90B. Game módban PS5, XSX konzolon játékokban nagyon zavaró sötét jeleneteknél a ghosting vagy mi lehet ez. Ha hirtelen fordulok egyes tárgyak esetében nagyon látható az után húzás, mintha késne a kép vagy nem tudom Ez az LCD VA panel velejárója lehet Előtte Oled TV-m volt, de ott ilyet nem tapasztaltam
-
Scholes9
nagyúr
Köszi szépen, megnézem, valóban szerintem maxon van a válaszidő Bár mintha aktív VRR esetében nem tudom állítani a válaszidőt, ez normális
-
Scholes9
nagyúr
válasz Hachiko95 #156154 üzenetére
Last of Us part 1-gyel próbálgattam, de sajnos akárhogy állítom nem lesz sokkal jobb és más játékoknál is hasonló a helyzet, hát ez van Igazából úgyis terveztem egy 2. TV-t venni csak jelenleg hely nincs hova rakni
[ Szerkesztve ]
-
Scholes9
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest