- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tapló
csendes tag
válasz
Robbie85 #31198 üzenetére
Remek leírás, én a kicsit gyengébb 6100-ast használom, de totál hasonló véleményem van a készülékről. Ez hogy felvétel közben nem tudok más csatornára kapcsolni, vagy csak néhány csatornát engedélyez, nem tudom mitől lehet. Valami oka biztos van, jó lenne tudni mi az, valakinek nincs tudomása erről? Pl elindítom a felvételt az M1-en, tudok kapcsolni pár csatornát, de ha más csatornát választok, akkor kiírja, hogy "megállítja a felvételt és csatornát vált?" Ki tudom kapcsolni a TV-t felvétel közben, és USB-ről is lehet lejátszani... Bosszantó, hogy amíg az asszony barátok közt-öt néz addig én venném fel a meccset és nem tudom. :-) Time shifttel működik a dolog. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 3
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest