- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molti
csendes tag
válasz
StoneBridge #136540 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos erre a kérdésre nem találtam választ sehol, ezért szeretném megkérdezni: át lehet valahogy programozni a samsung távirányítók 3 app indító gombját? A három közül 2 (prime video, rakuten tv) nem releváns számomra és szívesen raknék oda más appot. BN59 távirányítóm van
-
sityupityu
veterán
válasz
StoneBridge #25174 üzenetére
Jól tetted hogy nem frissítetted,hagyd úgy ahogy van. Semmi nem történt amiért érdemes lenne. Sőt,csak rosszabbul jársz! Pl ha frissítesz és előtte nem aktiváltad a Pvr-t,akkor utána már nem is lesz lehetőséged. A másik ami aztán végképp egy nagy szemétség,hogy az egyik scart-ot lehetett használni audio kimenetként is,ami szintén a múlté a fw csere után.
-
StoneBridge
senior tag
válasz
StoneBridge #8051 üzenetére
Megjavították a készülékem (40C650), alaplapcsere megvolt. Most jó, újra, remélem nem lesz több gond a készülékkel.
Érdekes módon a szervizes kolléga azt mondta, hogy ezeket a készülékeket nekik nem kellene megjavítaniuk, mivel ezek a nem hivatalos darabok úgy kerülnek az országba (akár azért, mert a hibás szériát áttolják ide és ezt adják el olcsóbban), hogy az a magyar Samsung garanciális hálózatába nem kerül regisztrálásra. Tehát az eladó bolt kellene ilyenkor cseréljen/javítson.
Ezek után felmerül a kérdés, hogy vajon milyen készülékeket kapunk mi, akik nem valamilyen hivatalos eladó helyen veszik meg bruttó 200+ ezerért...? -
Flexy90
senior tag
válasz
StoneBridge #8051 üzenetére
Nekünk egy régebbi típusnál volt alaplapcsere, szerencsére 1. alkalommal hozta is magával a szervizes, 10perc volt az egész
Viszont lenne egy kérdésem, úgy mindenkitől..
Kalocsai cégtől vettem a tvt, azt mondták ha gond lesz vele őket hívjam, viszont akkor ők mire kijönnek meg elviszik meg vissza hozzák, elég időigényes, gondolom lehet hívni a samsung szervizt is, csak azt nem tudom hogy a 32c650-hoz kijönnek e házhoz, vagy be kell vinni.
Vmi info rémlik, hogy 10kg fölött ki kell jönniük, nos talp nélkül ez a tv még pont alatta van.. -
ORCA58
addikt
válasz
StoneBridge #8048 üzenetére
Nekem csere volt a megoldás, de 3 napon belül jelentkezett a hiba. Néha be lehetett kapcsolni, de akkor 20-30 másodpercig gondolkodott,
-
kishoris
tag
válasz
StoneBridge #8009 üzenetére
Mintha valaki írt volna hasonlót régebben, ha jól emlékszem szerviz lett a vége.
FW frissítéssel próbálkozhatsz (már ha sikerül bekapcsolni), nem veszítesz vele semmit. -
stimea
tag
válasz
StoneBridge #8009 üzenetére
Én jártam így, amikor "időzített nézést" állítottam be véletlenül egy műsorhoz.
Persze, miért is nem 02:35-re. -
StoneBridge
senior tag
válasz
StoneBridge #7983 üzenetére
Senkinél nem fordult elő ilyen?
Firmware frissítés segíthet? -
törölt tag
válasz
StoneBridge #7885 üzenetére
Igen, így van...legalábbis nálam is külön kellett beállítani, de media player funkcióban nincs annyi beállítási lehetőség!
-
henesa
aktív tag
válasz
StoneBridge #7817 üzenetére
+ ha beregeled a samsung oldalon még kapsz +két hónapot
-
Flexy90
senior tag
válasz
StoneBridge #7817 üzenetére
Én úgy tudom 2év teljes körű, +1év panel csere.
-
BBéci
legenda
válasz
StoneBridge #7814 üzenetére
A Samsung Magyarország 2+1 évet ad, a többi vagy szürkeimportos és bolti garanciás, vagy hibásan írták a 2 évet.
-
gejala
őstag
válasz
StoneBridge #5970 üzenetére
Gondolom a szokásos márciusi start lesz, januári CES bemutatóval.
Árcsökkenést nehéz megjósolni, én azt tippelném, hogy pl. a 40C650 olyan 150-155k körül lesz raktársöprésen.
Belegondolva, hogy a 40B650 300k-ról indult tavaly és 185k körül állt meg, a C650 meg 250k-ról indult és már 170k alatt jár, durván olcsósodik a jó képminőség. -
gejala
őstag
válasz
StoneBridge #5960 üzenetére
Az SQ02 ugyanolyan, mint az SQ01, csak más gyártósoron gyártják.
De van egy új SPVA panel is (ugyanolyan függőleges szubpixelekkel, mint az AMVA3, a hagyományos <<< SPVA helyett), amit csak 46" fölötti és/vagy a felső kategóriás tévékbe raknak. Ez jobb, mint a régi, főleg kontrasztban.Zsocc11:
32" méretben gyárt még a Samsung panelt (ami azért meglepő), de nincs olyan jó minőség, mint a 40" fölöttiek. -
Godefroy
senior tag
válasz
StoneBridge #3703 üzenetére
Üdv!
Nekem mindent lejátszott eddig ami a specifikációjában van. Sőt volt olyan amit a média lejátszóm (TVIX 6500) nem játszott le de a TV igen. DTS-t is. 3 TB filmmel próbáltam ki, eddig nem találtam olyat amit ne játszott volna. Lehet, hogy van nem tudom.
A két USBre viszont csak egyik lehet HDD ha kettőt dugsz rá az egyiket nem hajtja meg.Hátránya, hogy .iso nem ismer BD ről nem beszélve, illetve korlátozott a tekerése.
-
gejala
őstag
válasz
Amiket írtál, azt mindet tudja.
Feliratból csak azt játssza le, amelyik külön file-ban van és ugyanaz a neve, mint a filmnek.
.m2ts hivatalosan nem támogatott, de ha átnevezed .ts vagy .mkv-ra, akkor nagy részével megbirkózik.Külön médialejátszó nyilván többet tud, de persze sok embernek nincs rá szüksége (nekem is elég a C650 beépítettje).
-
BBéci
legenda
válasz
Előfordul, hogy nem játszik le bizonyos filmeket, ezért nem nevezhető teljes értékű médialejátszónak. Például egy WD TV Live többet tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest