Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hrvp
aktív tag
Samsung topicban a Samsungot preferálják, Sony tv topicban pedig meglepő módon Sony pártiak vannak.. Úgy lenne értelme a kérdésnek, ha mondjuk leírnád milyen kategóriában gondolkozol, alsó, közép vagy prémium, illetve mekkora méretben.
Én a rendelkezésre álló keretemtől függően alsó/közép kategóriából Samsungot vennék, felső/középből Sonyt. -
stemplar07
őstag
nem szabadna.. a net wifi/lan? én inkább-e körül látnám a problémát, net sebesség .. ha egy konzolon szaggatna, akkor még megérteném.. de csak ha PS5 és 120hz-en néznéd, mert a 60Hz-en okozhat problémát.. esetleg egy gyári visszaállítás, vagy kikapcs gomb folyamatos nyomva tartásával újraindít, mintha kihúznád a hálózatból..
[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
nem válaszoltál .. Wifin, vagy LANon van ? . .. 75Q70T-m van semmilyen ilyen dolgot nem tapasztaltam.. legújabb szoftver van a TV-n ? ( ha nincs akkor erősen javallott, 12-08-án volt egy komoly hibajavítás a T szérián) Van ismerősömnek 60T neki sem volt ilyen gondja.pl. YT-on ? 4K-ban van szaggatás ? másrészt a 60T-n van ,,intelligens,, mód ,, ? azt pl próbáltad? mert ott az AI mindent figyelembe vesz, többek között a mozgást,képjavítást, külső fényt, mindent, én pl. 80%-ban azt használom .. ha ezzel is akad, akkor, nekem a net ami gyanús..
-
wallace 234
őstag
Milyen más tvkkel hasonlítottad össze? Magasabb kategóriájú tvkkel? Nálam nincs ilyen jellegű probléma. Bár játékot még nem próbáltam ki. 4k tvn azért több a pixel, ígyha valami gyengébb akkor az jobban látszik, mint egy full hd tv. Főleg 55 collon. Külső forrásból ilyen, akkor lehet jobb hdmi kábel, se ártana. Q60T már nincs olyan jó mint a korábbi Q6 osok. Sajnos
-
wallace 234
őstag
Nálam a Q80T nél a Filmmaker módba, tiszta a kép, normál modba ott ilyen zajos, ami érdekes. Ezek a streamingek amúgy is tömörítve vannak, netflix minősége az utóbbi időben, eléggé hullámzó. Apple tvt próbáld meg, meglepően jó a képminőség, csak a kínálat kevés. Úgy tudom a Amazon csökkentett bitratet meg tartotta.
Rtings amerikai modellekhez, mutatja a beállításokat, így nem árt csak ki induló pontnak tekinteni. És amúgy is eléggé van szórás a panelok közt.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest