- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tipli41
csendes tag
válasz
KBL001 #99290 üzenetére
A gammát levettem,ilyenkor csak a bal alsó sarokban látni a felhőt halványan,de így nekem sötét a kép.Pici felhő marad,alig észrevehető,de látom.Látja a párom is,úgyhogy nem az én szemem káprázik. Smart led-et próbáltam,felhő maradt.
Az elmúlt napokban mindenféle beállítást próbáltam,eredménytelenül. -
PuMbA
titán
válasz
KBL001 #99113 üzenetére
KS7000 prémium kategóriás és drága TV, ott jónak kell lennie az input lagnak. Ellenben a H6400 és a J6200 input lagja 40ms, hiába kapcsolod be a game mode-ot
Illetve játékokhoz nem jók a képjavítók, mert növelik az input lag-ot, ezért többnyire felesleges tisztán játékra 6000-res szériás TV-t venni, ha úgy sem tudod bekapcsolni a Motion Plus-t
(#99116) Clever0:
-
gyeniko
őstag
válasz
KBL001 #99112 üzenetére
Már mindegy, mert éjfélkor véget ért az akció, nem vettem meg egyiket sem. Nagy volt a billegés, az asszony ráncolta a szemöldökét, ráadásul a böszme nagy TV tényleg agyonvágta volna a nappalit. Egész délután colstokkal ugráltam a nappaliban, mértem innen, mértem onnan, a gyári talp magas, ezért kiválasztottam egy fali konzolt, amely bírja a nagy súlyt, ezzel leengedhettem volna a TV-t az AV állvány fölé 2 cm-re, de végül nem mertem megvenni egyiket sem...
-
kalimist
aktív tag
válasz
KBL001 #99038 üzenetére
Valószínű nem megfelelő a hdmi kábeled mert tudja a 60hz-cet. A pár éves 5 méteres kábelemmel tudta a 60hz-cet de csak 4:2:0 módban. Vettem egy két méteres 18gbps-nak mondott Delock kábelt és ezzel már 4k 60hz 4:4:4. Nem írod milyen vga-val próbálod de a 4k 60hz-hez minimum GTX 960 vagy Radeon RX 460/470/480 kell a hdmi 2.0 miatt.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
KBL001 #98994 üzenetére
Szia!
EdigitalbanSajnos mar kifuto modell volt, igy 290K-ert szereztem be.
-
PuMbA
titán
válasz
KBL001 #98686 üzenetére
Vegyél egy J6200-at
Scorpio úgy sem lesz minden esetben teljes 4K, többször alá fognak menni kicsivel, mint ahogy most is több játék nem 1080p-s, hanem 900p-s, de egy bizonyos távolságból nem veszed észre. A grafika pedig FullHD-n is jobb lesz, hiszen a felbontás az egy dolog, de az effektek minősége és még csomó dolog is javulni fog
-
PuMbA
titán
válasz
KBL001 #98684 üzenetére
Prémium termékekbe már nem rakhatnak FullHD-t, hiszen ma már az UHD kora van és minden TV gyártónak ilyen TV-i vannak a felső kategóriában
Egyébként az UHD miatt az áruk nem lett drágább, a régi FullHD 7-es és 8-as széria is ugyanennyibe került, szóval ezzel felesleges foglalkozni
-
PuMbA
titán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest