Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
Kijottek a samsungtol, megneztek, megkocogtattak.
Nem pixel hiba, hanem valami kosz ment a kijelzobe, es ha kocogtatod az elolapot, akkor egy darabig vandorol szepen lefele...
Majd felhivnak a szerviztol jovohet elejen, hogy elviszik-e, vagy helyszinen szetszedik, de jo esellyel elviszik, es szetszedik es kiszedik a vackot belole... -
Cyber_Bird
senior tag
Nos az edigitaltol vasarolt szuperakcios keszulekem sajnos pixelhibas, megpedig eleg durvan
Ha tavolrol nezed, akkor persze ez egy nagyon minimalis resze a kijelzonek,(szinte alig latszik) de azert zavaro, ha mar tudod, hogy ott van. Samsung szervizt felhivtam, azt igertek, hogy a heten felhiv tole a szerelojuk, es kijon, es ha szerintuk is hibas, akkor elviszik, (es remelhetoleg cserelik). Kivancsi vagyok, de majd megirom a torteneseket.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
KBL001 #98994 üzenetére
Szia!
EdigitalbanSajnos mar kifuto modell volt, igy 290K-ert szereztem be.
-
Cyber_Bird
senior tag
-
Cyber_Bird
senior tag
Sziasztok!
Sikerult beszerezni jo aron egy kifuto tavalyi UHD modellt :
Samsung UE48JU7000LXXHOlvasgattam utana, de nem nagyon talaltam infot:
Milyen 3D szemuveg ajanlott ezekhez a tipusokhoz?
Nem prioritas a 3D, de azert kiprobalnam, hogy milyen elmeny a TV-n.Elore is koszi a valaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest