- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
zjuhasz #12242 üzenetére
Szia!
Nekem is ugyanez a tv van.Nemlehet,hogy a pendriven olyan filmet próbálsz lejászani ami nemis tartalmaz 5.1-DTS hangformátumot.Próbáltál rákötni USB-HDD-t
Most nemvagyok tv közelben,de talán a tv beállitó menüjében az általános beállitásoknál néz körül-vagy a hengbeállitások egyéb menűben -
sandró60
addikt
Szasztok!Samsungosok!
Ezt a C-tunert találtam a netten.Szerintem az egyik legolcsób:8500Ft
A leirás alapján jól használható a digi-kábelén jövő digitális adások vételére
Annak akinek nincs beépitve a tv-be a C-tuner.A link cime:
http://koscso.blog.hu/2011/07/21/techwood_dvb_c_tuner_kabel_digitalis_adasokhoz_8_500ft -
sandró60
addikt
Szia!
Nemtudom,hogy a te tv-ben van -e olyan,hogy fényérzékelő szenzor elől a bekapcsoló gomb vagy érintő gomb környékén.Próbáld kézzel letakarni nézd meg mitcsinál akkor?
Különben a menü beállitásokban van olyan,hogy a külső fényviszonyokhoz állitja be magát a tv.Ezt kiis lehet kapcsolni.Konkrétan ennél a tipusnál nemolvastam ilyenről
Próba!! -
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #12123 üzenetére
Szia!
Miért nyomogasak a csatornaváltógombon kivül mást?
P.Size-Zoom----minek a TV Állitólag 16:9 én úgy szeretem ha a képernyőt 1-csatorna váltásal 16:9--szélesben látom
Csak egyedi esetekben használom a kérdőjeles gombokat -
sandró60
addikt
válasz
wwenigma #12053 üzenetére
Szia!
Az rendben van?hogy a "FRANC"vágja le a tetejét,de ugyanakkor OTT a két oldala amin ugyanúgy látod az üres részt.
Én úgyvagyok vele hamár szélesképernyő akkor töltse meg" tartalommal" az egész képernyőtEleget néztem a hagyományos tv képeit kicsiben
Sorry ha a lelkivilágodba túrtam -
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #12051 üzenetére
Sziasztok!
Ne vedd sértésnek a 98%nem is ir ide!
Csak mi akik fanatikus megrögzöt Samsung tulajdonosok vagyunk mivel a MI SAMSUNGUNK A LEGJOBB -
sandró60
addikt
válasz
Scarabe #12094 üzenetére
Arra amire kell neked, tökéletes választás a D-sorozatú 2011-es Samsungok
Nekem is D-sorozatú van csak 5500 Smart tv
Amire a Samsung julius 17-ig vásárolt tv-re 5-évre meghosszabitot garanciát adottHa egy kicsit előbb gondoltál volna rá akkor neked is lett volna a kedvezményes garancia -
sandró60
addikt
válasz
SFONarayan #12060 üzenetére
Szia!
Lehet,hogy azért mert nincs használatban(a rácsatlakozott XBOX stb)
Ha rácsatlakozól és még beis kapcsolod a külső készüléket, akkor se? -
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #12041 üzenetére
Szia!Szerintem
Bevalva vagy bevallatlanul
Pedig a Samsung TV-t nézők 98% úgy nézi
Hamár szélesképernyője van -
sandró60
addikt
válasz
cápaFeri #12021 üzenetére
Szia!
Tudom nemvigasztal!Annak idején én is igy jártam egy (LG)plazmával.
Az is egy visszacsomagolt darab volt több száz üzemórával (PALI madárnak-ÉN)eladva
Próbáld meg a Samsung szervizt kihivni, én is igy csináltam az áprilisban vett tévéhez.A szerelő nálam nemazért volt mert hibás a tv, hanem kiváncsi voltam a tv áramfogyasztására.
Hozott agy speciális müszert közben a szervizmenüben megnézte,hogy hány üzemórát ment.Hálistennek nemvolt benne csak annyi amit a vétel napjától kb kilehetet számolni
1-hét(42óra)A Samsung szervizesek készségesek voltak.Utána még felhivott az ügyfélszolgálat,hogy mennyire vagyok elégedet a szervizzel!!!!!! -
sandró60
addikt
válasz
sityupityu #11942 üzenetére
Szia!
A firmware frissités menüpontnál nincs olyan ópció,hogy az előzőt visszategye
Mert nálam a 40D5500-tipusnál van egy ilyen. 2011-es model.
Talán akkor visszaállna minden -
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
canniball #11728 üzenetére
Szia nekem nem ez a tipusú van,de a Samsung használatijában meg irják,hogy a tv-be hdmi-n csak sztereóban megy onnét már nemtudod a tv-optikáján az erősitő felé küldeni.
Tehát külön kell az erősitő felé vagy optikán vagy koaxon küldeni a hangot, ez akkor érvnyes nálam ha dvd-t
használok.Akkor a dvd-menüjében a hdmi-audiót lekell tiltani és akkor szólal meg az erősitőben a dgitális 5.1A külső HDD-pendrájvnál nincs semmi gond ott ha a film tartalmazza az 5.1-et akkor minden ok
Nekem egy régi Sony erősitőm van -
sandró60
addikt
Szia én tudom,hogy a GHOSTING plazma betetgség ,de legalább "gabort"fórumozó kollégának irtad volna aki előtem hozta fel ezt a "LED-GHOSTING" betegséget
Az elöző hozzászólásomban még külön jeleztem ezt a marrhaságot NAGYBETŰVEL
Tudom,hogy egy kicsit érthetőben kellet volna válaszolnom -
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
Carvus #11559 üzenetére
Szia!
Nekem is volt,de úgy oldottam meg,hogy a hozzáadot csavarral előbb szabályosan menetet vágtam a furatba(esztergályos a szakmám) persze még azelőt,hogy összeillesztettem, utána már könnyen össze tudtam szerelni.Gondolom te a talpról beszélsz
küldtem PÜ-t hasznos információval -
sandró60
addikt
válasz
#88471552 #11523 üzenetére
Szia!
Én is csak a a különböző fórumokból itélve mondom,hogy mivel ez egy 2011-es model
szerintem a leddes tv-k már kinövik a kezdeti gyerekbetegségeiket(felhősödés)
Felhősödést itt csak akkor látsz,de akkor is minimálisan amikor a távirányitóval csatornát váltasz és abban a pillanatban ugye lesötétűl a képernyő ami még 1-másodperc se lehet.
tehát melegen ajánlom pláne,hogy neked ingyen meglehet oldani :
A feketéjét meg úgy állitod a menüben ahogy neked tetszik -
sandró60
addikt
válasz
canniball #11343 üzenetére
Szia!
Ha optikával kötöd össze az erősitőt akor a tv-ben a hangszórón is kijön a hang.Ilyenkor 2-lehetőséged van
1:a tv távirányitójával a hangerőt leveszed nullára
2:a tv hang menüjében beállitod,hogy küső hangszoró
Legaláb is a Samsung UE40D5500LE tv-nél igy működik ami 2011-es kiadású tv
Hozzáteszem egy régi Sony erősitöm van ami nemegy mai gyerek,lehet,hogy a mostani erősitők már autómatikusan lekevernek mindent -
sandró60
addikt
Nekem ledes tvm van a Samsung UE40D5500LE legujabb sorozatbol. én nemszoktam nézegetni a sötét képernyőt, általában valamelyik tv csatorna képét vagy a szuper beépitet média lejátszóján jóféle mkvt
A"FELHŐSÖDÉS" maximum egy sötétszobában csatorna váltáskor 1másodpercig ha láthatóAmi már teljesen világos környezetben látható felhősödés az szerintem hibás tv
-
sandró60
addikt
válasz
Wendelke #11266 üzenetére
Azt javaslom,hogy egy ilyen tvt vegyél,mert szerintem augusztusig lemegy az ára:
Samsung UE40D5500LE SmartTV
Én még áprilisban 220000Ft-ért vettem
Nagyon megvagyok vele elégedve
ez 2011-es model amiben szerintem a Samsung a gyerekbetegségeit javitotta a led technológiának:a beépitet média lejátszó az összes média fájlt lejátszotta eddig amit beetettem.Az internet része is szuperul működik -
sandró60
addikt
válasz
cápaFeri #11269 üzenetére
Majd ha szolgáltatód úgy gondolja,hogy változtat a különböző adók helyéről akkor kezdheted elölről az állomások beprogramozását.Ami évente legalább 2-3-rom alkalommal szükséges
tapasztalat áprilisban vettem a tv-t, beprogramoztam májusban a DIGI máshova tette az adókat -
sandró60
addikt
Sziasztok!
Még mielőt megvádolnátok én nem vagyok a Samsung piár menedzsere!
A" felhősödésel" kapcsolatban irrnám le a tapasztalatomat.
Április 30-a óta nyüstölök 1:uE40D5500 SMART tv-t.
Idáig jól szuperál.A felhősödés itt is megvan(LED-TV),de én úgyvagyok vele,ha valamit nézek rajta akkor semmi "FELHŐSÖDÉS"
Amit itt nagybetűvel irtam csak akkor látszik ha tök sötét szobában nézem a tv-t CSATORNA váltáskor,ha megy valami akár egy külső meghajtó vagy valami jelforrás akkor se látszik az a pár pillanat amig vált a tv kibirom.Azért döntöttem e mellet a tv mellet mert nagyon jó képe van és takarékos áramfogyasztása van(102cm)50-70watt
A Samsungal sajnos idáig nemvolt ilyen jó tapasztalatom,de most "csalódtam"jó irányba.
A tv-t különben Szlovákiában gyártották én az Euronicsban vettem Újpesten 3+2 év jótállás van rajta
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest