Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
CoolBoy323 #33973 üzenetére
A lejátszó menüjében van lehetőség méretet állítani. Három opció közül választhatsz.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
lacika0926 #33592 üzenetére
Párosítod a telefont a TV-vel. A TV-n pedig engedélyezheted, hogy mely eszközökről lehet írányitani.
-
leslieke
Jómunkásember
Ennyi eszközt nekem se tart 2 percnél tovább összeírni még több is összejönne. A gond ott lenne, hogy nincs rá igény, hogy kalibráltassanak. A laikus avagy az otthoni, átlagfelhasználónak ezekről semmi fogalma nincs. Megveszi és használja míg el nem romlik, akkor szerelőt hív hozzá, évek múltával meg lecseréli.
Infót köszönöm, felírtam.
Egyébként szépen alakul a kioktató stílus levetkőzése. Megy ez csak gyakorolni kell.
-
leslieke
Jómunkásember
Köszönöm a válaszokat. Kalibrálatlanul marad a TV-m, az biztos. Nekem az olcsó szóról valahogy nem 40-60000 Ft jut az eszembe. Ennyit ki nem adok egy ilyen kütyüért.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
RedCat #33462 üzenetére
Kell router vagy valamilyen Wifi képes eszköz, amin átmennek az adatok.
Itt egy - szerintem - hasznos leírás: A Samsung AllShare technológia
-
leslieke
Jómunkásember
A 2 (meglehet, hogy rossz) példa után ott a stb. is, de úgy lett ahogy vártam, mindent megmagyarázol. Elég bonyolult műszer a szem, ahhoz, hogy csak az a két kiragadott hibája legyen.
Mindegy. Te vagy itt a mindentudó, mi meg örüljünk, hogy leereszkedsz közénk. Bár jó lenne körülnézned, és észrevenned, hogy stílusod egyre több embert irritál. -
leslieke
Jómunkásember
Szép ez a gondolatmenet, csak egy baj van vele, amit egyszerűen nem akarsz figyelembe venni. Hiába a színhelyes kamera által felvett kép színhelyes megjelenítése az eszközön, ha két ember szeme nem "lát" (dioptria, színtévesztés, stb.) egyformán. Ezek után te kalibrálhatsz 1-2 óra helyett naphosszat is, akkor se fogja két ember ugyanúgy látni a színeket. Innentől kezdve pedig marad az ízlés dolga, ami valójában azt jelenti, hogy az adott egyén agya hogyan dolgozza fel a szem által közvetített képet.
Nem vitázni akartam, mert veled azt nem lehet.
Még egy apró megjegyzés: a tanár/tanársegéd tanít, oktat, nem pedig kioktat, amit te valójában csinálsz itt.
-
leslieke
Jómunkásember
Típus formula kód: Samsung UExxDyyzw
UE: Európa (UN -el jelölik az amcsi piacra tervezetteket)
xx: képátló inchben/colban. 1inch=2.54cm. 32/37/40/46/50/55/60 a jellemző méretek
D: a generációra utal. E - 2012, D - 2011, C - 2010, B - 2009
yy: a készülék tudására és felszereltségére utaló szám.
z: a készülék külalakjára és színére utaló szám
w: még egy felszereltségbeli paraméter -
leslieke
Jómunkásember
válasz
CoolBoy323 #33287 üzenetére
Itt egy magyar leírás az allshare-ről: [link] Hátha ez segít neked.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
CoolBoy323 #33279 üzenetére
Egy alhálózatban van a 2 eszköz? Allshare funkció engedélyezve van a TV-n?
-
leslieke
Jómunkásember
Lehet, ez a program kell hozzá: Android Samsung Remote
-
leslieke
Jómunkásember
Érdekes, itt azt írják létezik 2009 óta: http://en.wikipedia.org/wiki/HDMI#Version_1.4
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
sityupityu #32848 üzenetére
Gyűjtőm én is azt, ami számomra érdekes.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
CoolBoy323 #32732 üzenetére
Ketté lehet osztani a jelet. Nálam is egy megy a TV-hez, egy meg a monitorhoz.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
L4ller #32366 üzenetére
Jó az a leírás, hidd el. Szerintem inkább olvasd el rendesen, de főleg figyelmesebben! Lehet szerkeszteni, csak a megfelelő parancsot kell kiadni terminálban: gedit /etc/minidlna.conf
Illetve ez is benne van: A könyvtárak újraolvasásához az alábbi parancs használható:
service minidlna force-reload -
leslieke
Jómunkásember
válasz
nightshadow #32338 üzenetére
Köszi. Közben olvastam is, nem csak kérdeztem.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
CoolBoy323 #31459 üzenetére
Samsung remote app lesz az, szerintem. A linken az Okostelefon szoftverek rész alatt találod meg.
-
leslieke
Jómunkásember
Távirányítóra meddig van garancia?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
WoodooKilla #31155 üzenetére
Úgy emlékszem 70 órát írnak az elem élettartamára. Eddig még nem jutottam el, kb. 5-6 filmet néztem meg (720p-s mkv-k), a 3D nálam csak extra funkció, nem volt alapkövetelmény.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
WoodooKilla #31152 üzenetére
Az én TV-m tavalyi modell, eleve 46"-os méretben kerestem TV-t, haverom megvette a kistestvérét (40"), azt megnéztem, kipróbáltam, megtetszett. Elégedett vagyok. Amire 90%-ban használom (filmek dlna-n, játék ps3-on), arra jó választás volt. Eddig egy mkv-t nem játszott le, ott codec kompatibilitási hiba volt. Azóta megvan másik forrásból és az is megy.
Nálam előny volt a vásárlásnál, hogy 5 év garanciát adott hozzá a Samsung, illetve, hogy az eddig Samsung termékekkel sem volt semmilyen problémám. -
leslieke
Jómunkásember
válasz
WoodooKilla #31144 üzenetére
-
leslieke
Jómunkásember
PC bemeneten mekkora a beállítható maximális képméret? Nekem 1024x768-nál nagyobbat nem ajánl fel.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
d.véderjoe #30928 üzenetére
Pontosan fél óránként kapcsol ki?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Superleggera #30693 üzenetére
Azt írtad van olyan 3D-s film, amit lejátszik, olyan formátumra kell alakítani a többit is.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Superleggera #30691 üzenetére
Szerezd be más formában az Avatart vagy konvertáld át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Könyvajánló
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Házimozi belépő szinten
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Suzuki topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Parfüm topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest