- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsaby76
aktív tag
válasz
szelesg #4955 üzenetére
Síímmáán!
Én még annó a P990-es "tankomhoz" vettem,az flippel nagyon passzosan ment bele, de az omniához pont jó, és a bélése nagyon igényes selyemszerű, nem kezdi ki a készüléket.Nadrágszíjra felrakható, és létezik többféle színben is, pl láttam olyat ami fekete, és elöl van egy plusz zseb headsetnek, stylusnak.
-
tsaby76
aktív tag
válasz
szelesg #4929 üzenetére
Szintén zenész!
És 2 hónaposan már kezdi ledobálni a szélső elemeket, a hátlap már korábban megadta magát!
A legolcsóbb fóliát nem javaslom, inkább brando, martin fields, vagy expert shield-et próbáld.A martin sajna elég drága.Ami a tokot illeti a Golla Desert nekem bevált, olcsó, jó minőségű és elég sok helyen kapható.
-
tsaby76
aktív tag
válasz
szelesg #4598 üzenetére
Ha gyűrődés lett rajta akkor az sajna valószínűleg meg is marad, nekem a hátsó rész lett olyan, mivel megnyúlt az anyag.A buborékok 2-3 nap alatt eltűnnek, vagy legalábbis csökkennek.A kijelzőn használva pedig ha ceruzával kezeled, akkor zavaró mert megtapad rajta, illetve belesüpped a cerka hegye.A legnagyobb bajom az vele, hogy marhára nem "invisible", kicsit olyan folpackba csomagolt távvezérlő külseje lett a gépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest